NARAŠČAJ

Športni as Jakov Fak tretjič postal očka

Njegova družina se je te dni povečala. Spola ni razkril, sledilci ugibajo, da naj bi dobil sina.
Fotografija: Z ženo Mateo sta se nekaj dni po njegovem 34. rojstnem dnevu razveselila tretjega otroka. FOTO: TOMI LOMBAR
Odpri galerijo
Z ženo Mateo sta se nekaj dni po njegovem 34. rojstnem dnevu razveselila tretjega otroka. FOTO: TOMI LOMBAR

Najboljši slovenski biatlonec Jakov Fak je presenetil svoje sledilce in sledilke, ko je kar prek družabnih omrežij sporočil, da se je njegova štiričlanska družinica le dva tedna po njegovem rojstnem dnevu povečala. Štiriintridesetletnik je namreč tretjič postal očka in tako z zamudo dočakal najlepše rojstnodnevno darilo.
Ponosni očka je objavil tole fotografijo. FOTO: INSTAGRAM
Ponosni očka je objavil tole fotografijo. FOTO: INSTAGRAM

»Včasih rojstnodnevna darila prejmeš z rahlo zamudo, a s tabo ostanejo za vedno. Dobrodošel v levje krdelo,« je biatlonec zapisal na družabnih omrežjih. Levje krdelo je omenil zato, ker so vsi otroci, prav tako kot on, rojeni avgusta, kar pomeni, da bodo v vsi prihodnji avgusti zasedeni s praznovanji. Vrhunski športnik in žena Matea imata dve hčerki, petletno Milo in dveletno Lucijo.


Fak v svoji objavi spola ni razkril, a njegovi sledilci in sledilke ugibajo, da naj bi dobil sinčka, saj ima otrok na fotografiji v ustih modro dudo. Ob tem veselem dogodku mu iskreno in iz srca čestitamo tudi v naši redakciji. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije