SPREMEMBA

Špela Grošelj neprepoznavna, znani Slovenci navdušeni (FOTO)

Ženska, ki se postriže, načrtuje spremembe, je Špela citirala slavno modno oblikovalko.
Fotografija: Špela ni več videti tako. FOTO: Voyo, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Špela ni več videti tako. FOTO: Voyo, posnetek zaslona

Eden letošnjih trendov so kratko pristriženi lasje nad čelom oziroma t. i. frufru. Trendu se je odločila slediti tudi slovenska pevka Špela Grošelj in s spremembo očitno zadela v polno.

Ste morali tudi vi dvakrat pogledati, da ste jo prepoznali? FOTO: Instagram, Špela Grošelj, posnetek zaslona
Ste morali tudi vi dvakrat pogledati, da ste jo prepoznali? FOTO: Instagram, Špela Grošelj, posnetek zaslona
»Frufru, dobrodošel na moji glavi!« je ob svoji novi podobi zapisala Špela, ob tem pa namignila, da je v ozadju spremembe njene pričeske nekaj globljega, ne le sledenje trendu. »Coco Chanel je rekla: 'Ženska, ki se postriže, načrtuje spremembe,'« je citirala slovito francosko modno oblikovalko. Dodala pa: »Coco je vedela, kaj govori.«

Z novo pričesko skoraj neprepoznavna Špela je požela val navdušenja med svojimi slavnimi prijatelji. Tjaša Kokalj Jerala ji je sporočila, da ji je nova pričeska zelo všeč, Coolmamacitaa oziroma Teja Jugovic je bila prav tako navdušena: »Hudaaaaa k poper.« Da ji frufru zelo pristaja, je Špeli sporočila Alenka Košir, da »je to to« pa Tibor Golob.--> Špela trenutno svojo kariero gradi na Instagramu, kako je prišlo do takšne prepoznavnosti nam je razkrila v pogovoru za Mično. Preberite TUKAJ.

image_alt
Špela spregovorila o razhodu s Kirschem in odnosu z milijonarjem


Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije