SKROMNO

Šokantno razkritje slovenske igralke: na televiziji luksuz, resnica pa drugačna

Tina Gorenjak je razkrila, koliko so plačani za snemanje televizijskih nadaljevank.
Fotografija: Priljubljena serija Reka ljubezni se je poslovila, na male zaslone prihaja nova serija Najini mostovi, v kateri se bodo protagonisti soočali z zapletenimi odnosi, družinskimi dramami, s poslovnimi skrivnostmi in z usodno preteklostjo. FOTO: 24ur
Odpri galerijo
Priljubljena serija Reka ljubezni se je poslovila, na male zaslone prihaja nova serija Najini mostovi, v kateri se bodo protagonisti soočali z zapletenimi odnosi, družinskimi dramami, s poslovnimi skrivnostmi in z usodno preteklostjo. FOTO: 24ur

Igralka Tina Gorenjak svojim sledilcem dostavlja utrinke s snemanja nove televizijske serije Najini mostovi. Če smo že spoznali njenega bogatega in vplivnega televizijskega moža, igralca Aleša Valiča, je zdaj predstavila še svojega luksuznega jeklenega konjička, s katerim se bo prevažala v seriji.


»'Naš družinski avto'. Mhhhhmmm. V TV seriji seveda. Dvomim, da si katerikoli od slovenskih igralcev lahko privošči Jaguarja. Kitajski turisti na gradu so pa itak mislili, da snemam reklamo za Jaguar. BTW- predvidevam, da bi za reklamo za J. dobila mnogo več kot za slovensko TV serijo - za ceeelooo sezono. Ampak res se imamo lepo in uživam v vsaki minuti snemanja in ustvarjanja nove TV serije Najini mostovi,« je Gorenjakova zapisala ob fotografiji, na kateri ob avtomobilu pozira oblečena v rumen hlačni kombinezon.

V tujini so televizijski igralci lahko zelo dobro plačani. Zvezdnica humoristične serije v priljubljeni nanizanki Moderna družina Sofia Vergara letno zasluži kar 37 milijonov evrov, kar je 14 milijonov več od njene najbližje zasledovalke.

Gorenjakova je na malih zaslonih priljubljena igralka, a sodeč po zapisu, ob bolj bornem zaslužku slovenskih televizijskih igralcev jaguar še dolgo, če sploh kdaj, ne bo v njeni lasti.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije