ZVEZDE PLEŠEJO

Šok v šovu: razdrli pare, kaj se bo zgodilo?

Tara je plesalcem sporočila presenetljivo novico.
Fotografija: FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
FOTO: Pop TV

Potem ko sta Peter Poles in Tara Zupančič preteklo nedeljo tekmovalce šokirala z novico, da šov zapuščata kar dva para, se tekmovalno življenje plesnega šova še vedno ne vrača v ustaljene tirnice. Tekmovalci bodo namreč zamenjali svoje plesne partnerje. Žal pa menjave ne bosta doživela Denis Vučak in Nika Bagon, saj sta danes izpadla. 

Zvezdniški del para bo namreč žrebal svojega novega soplesalca oziroma novo soplesalko brez možnosti, da bi ponovno izžrebal svojega dozdajšnjega partnerja. Plesni pari Miha Zupan in Maja Geršak, Tina Gorenjak in Miha Vodičar, Franko Bajc in Svetlana Cigoj, Jana Koteska in Tomaž Šter, Klara Lorger in Jernej Brenholc, Tanja Žagar in Arnej Ivkovič, Špela Grošelj in Miha Perat bodo torej razpadli, nastali pa so novi. 

Naslednji teden se bodo tako zavrteli: Miha Zupan in Svetlana Cigoj, Franko Bajc in Maja Geršak, Tina Gorenjak in Miha Perat, Špela Grošelj in Arnej Ivkovič, Jana Koteska in Jernej Brenholc, Klara Lorger in Tomaž Šter ter Tanja Žagar in Miha Vodičar.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas