POD MASKO

Sočne podrobnosti: Jasna spregovorila o otipavanju s Špelo Grošelj

»Prav salonska dama ni,« je med drugim povedala o svoji prijateljici.
Fotografija: Jasna Kuljaj. FOTO: Blaž Vatovec
Odpri galerijo
Jasna Kuljaj. FOTO: Blaž Vatovec

V oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko na Planet TV sta ekipi ponovno ugibali, kateri znani Slovenci se skrivajo pod maskami, pri tem pa je Jasna Kuljaj razkrila nekaj sočnih podrobnosti o svojem odnosu s Špelo Grošelj.

Med Jasno in Miho Hercogom se je vnela zanimiva debata o tem, kdo se skriva pod masko mačke. Oba sta se strinjala, da je po vokalu glas osebe, ki se skriva pod mačko, podoben glas nekdanje pevke skupine Atomik Harmonik, zapletlo pa se je pri bokih. »Pa boki so tudi njeni,« je bila prepričana Jasna, ki je s Špelo že večkrat sodelovala pri različnih projektih. »Za boke je pa nisem držal,« je dejal Miha, ki je sedel nedaleč od svoje žene Saše Lendero. »Ne vem pa, kaj sta vidve delali?« je hudomušno pristavil.
 
Jasna pa je razkrila, da zna biti Špela kar drzna: »Enkrat mi je potipala zadnjico in je ugotovila, da je manjša kot njena. Tudi jaz sem njo potipala (pokazala na predel prsi, op. p.) in sem ugotovila, da znajo danes kar veliko narediti.« Ob namigu, da je bila oseba pod masko mačke tabornica, pa je Jasna o Špeli povedala še: »Prav salonska dama ni.«Ekipi sta se razšli z neodločenim izidom oz. brez točk, saj nobeni ni uspelo ugotoviti, kdo se skriva pod masko miške. Obe ekipi sta se odločili za Leo Sirk. Takšno odločitev je še najbolj obžalovala Saša, ki se ji je zdelo, da je pod masko Irena Vrčkovnik, a jo je zavedlo, ko je začela bobnati. Na koncu pa se je res izkazalo, da je bila pod masko sveže zaljubljena Irena.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas