SPROŠČENA NOSEČNICA

Snaha Rosvite Pesek namignila na nekaj hudega

Nastja je vstopila v drugo polovico nosečnosti.
Fotografija: Družina Rosvite Pesek se bo predvidoma decembra povečala za enega člana. FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Družina Rosvite Pesek se bo predvidoma decembra povečala za enega člana. FOTO: Osebni arhiv

Televizijsko voditeljico Rosvito Pesek še nekaj mesecev loči od nove vloge. Še pred koncem letošnjega leta bo postala babica, saj njen edinec Filip z ženo Nastjo Kramer Pesek pričakuje prvega otroka. Ta je razkrila izkušnjo prve polovice nosečnosti.

image_alt
Navdušena Filip in Nastja Pesek: Dojenček na poti


Kot številne ženske v veselem pričakovanju je tudi Nastjo v prvem delu nosečnosti mučila slabost, a so se v zadnjih trdnih stvari obrnile na boljše. Še vedno pa jo mučita utrujenost in zgaga. Nastja je po lastnih besedah v prvih 20 tednih nosečnosti pridobila pet kilogramov in 10 centimetrov v pasu, v tem času pa je bila tudi na številnih preiskavah. Med drugim v 11. tednu tudi na testu NIFTY, ki zazna genetske nepravilnosti. Nastja je pojasnila, da se je za ta test odločila iz več razlogov, med drugim ker je neinvaziven in varen ter zato, ker imajo v družini primer downovega sindroma.

»Poleg tega, da izveš spol otroka, je občutek, ko se prepričaš, da je z otrokom vse v redu, vsekakor neprecenljiv,« je prepričana Nastja, ki je dodala, da ji je test priporočila tudi ginekologinja, ker se je za otroka odločila pri svojih 33 letih. Nastja je zaradi opravljenega testa bolj pomirjena, zaradi česar je nosečnost lepša in bolj sproščena.» Še posebej po izkušnji, ki sem jo imela pred to nosečnostjo, ampak o tem več kdaj drugič,« je namignila, da se ji je v preteklosti zgodilo nekaj hudega. Jo pa v naslednjih dneh čaka morfologija, ki se je posebej veseli, saj bo takrat ob njej prvič Filip.image_alt
Sin Rosvite Pesek se oglaša z dopusta: poglejte, kam je peljal ženo (FOTO)

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas