PROMOCIJA

Slovenski odbojkarji kot filmski igralci

Reprezentanti so se nas dotaknili s promocijski videospotom.
Fotografija: Na snemanju je bil tudi Sašo Štalekar.
Odpri galerijo
Na snemanju je bil tudi Sašo Štalekar.

Včeraj se je v Stožicah začelo evropsko prvenstvo v odbojki, na katerem bo naša reprezentanca napadala sam vrh. Še pred prvenstvom pa so imeli igralci precej medijskih obveznosti, med drugim so snemali promocijski videospot, pri tem pa so se izkazali kot pravi filmski igralci.
Fantje pravijo, da je bilo izjemno zabavno. FOTOGRAFIJE: PRO PLUS
Fantje pravijo, da je bilo izjemno zabavno. FOTOGRAFIJE: PRO PLUS

»Ne zgodi se vsak dan, da imaš za snemanje na voljo celotno odbojkarsko reprezentanco,« je povedal vodja promocije na POP TV Luka Klemenc. Dodal je, da je bil projekt velik zalogaj, čeprav je šlo le za enodnevno snemanje, ki ga je ekipa optimizirala, da je reprezentantom vzela čim manj časa. Celotna produkcijska ekipa je štela 30 ljudi; za režijo je poskrbel Boštjan Stadler, snemanje pa je potekalo v dvorani Vitranc v Kranjski Gori.

»Ker smo v dvorani potrebovali popolno temo, smo angažirali plezalce, da so splezali na streho in zatemnili vsa strešna okna,« razkrije Klemenc. In kako so se pred kamerami počutili odbojkarji? »Bilo je fantastično. Ena lepa izkušnja. V reprezentanci nikoli prej nismo imeli toliko medijskih obveznosti. Čeprav nam je bilo v kakšnem trenutku malce težko, pa je bila ekipa fantastična in je vse potekalo v sproščenem in zabavnem vzdušju,« pravi Dejan Vinčić.


Tudi Jani Kovačič je dogajanje opisal kot izjemno zabavno izkušnjo: »Mislim, da še nikoli prej nismo snemali spota. Veliko smo ponavljali, včasih tudi po tridesetkrat isti stavek,« je izdal.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije