TEKMA

Slovenski masterchef streljal na strehi parkirne hiše

Bruno Šulman se je pomeril s sotekmovalcem Anžetom Blažičem.
Fotografija: Bruno Šulman-Zmagovalec MasterChef Slovenija 2021 FOTO:  Dejan Javornik
Odpri galerijo
Bruno Šulman-Zmagovalec MasterChef Slovenija 2021 FOTO:  Dejan Javornik

Na strehi Cityparkove parkirne hiše je poletje še posebno vroče. Obiskovalce navdušuje Citystrel oziroma poligon za ekipno tekmovanje z loki nad mestom. To je izvrstna priložnost za poletno zabavo s prijatelji ali družino.
Zabavna atrakcija je navdušila tudi letošnjega udeleženca Masterchefa Anžeta Blažiča.
Zabavna atrakcija je navdušila tudi letošnjega udeleženca Masterchefa Anžeta Blažiča.

V zabavni atrakciji, v kateri se lahko preizkusite v skupini, so se poskusili tudi mnogi znani obrazi in vplivneži. Med sabo so se pomerili zmagovalec Masterchefa 2021 Bruno Šulman in njegov sotekmovalec Anže Blažič, radijski voditelj in animator Matic Herceg, tekmovalka iz Sanjskega moškega Nina Savnik, smučarski skakalec Cene Prevc, ustanoviteljica podjetja LaPopsi Karmen Meze, akrobata Flipping Art Luka Avguštin in Tim Nuč, youtuber Lovro Prešiček ter voditelj in igralec Klemen Kopina. Dinamična aktivacija, ki je brezplačna in popolnoma varna, bo potekala vse do sobote, 24. julija, primerna pa je tako za otroke kot tudi odrasle.

Za brezplačno zabavo se je treba s skupino prijaviti na https://www.citypark.si/novice-in-dogodki/novice/citystrel/ ali na info točki Cityparka. Za individualno preizkušnjo s tarčami prijave niso potrebne. Poligon je odprt od ponedeljka do petka od 16. do 21. ure in v soboto od 10. do 21. ure. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije