PRAVA TERAPIJA

Slovenski kralj seksa prebolel izgubo, zdaj je spet srečen

Televizijski voditelj in velik filmoljub še ni pozabil svojega pekinžana Jodija. Mnogi so vedeli za njegovo bolečino, a so mu kljub temu prinesli novo kepico.
Fotografija: Iztok Gartner je takoj podlegel čarom malega črnega pomeranca, ki mu je dal ime Pu. FOTO: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Iztok Gartner je takoj podlegel čarom malega črnega pomeranca, ki mu je dal ime Pu. FOTO: OSEBNI ARHIV

Iztok Gartner, znan kot slovenski kralj seksa, ki ruši tabuje v svoji oddaji Gartnerjev bordel na Arena TV, ta se bo jeseni vrnila na televizijske zaslone, je znova zaljubljen. Čeprav že več let pripravlja edino oddajo o seksu pri nas, ki je brez cenzure, v njej pa je gostil že številne znane pornozvezde, pa tudi predstavnike in predstavnice slovenske estrade, ki si upajo, pa Iztok ni eden tistih, ki bi letali s cveta na cvet in lomili ženska srca, kot bi kdo pomislil. Že dlje ima dekle Katjo, ki mu stoji ob strani v dobrem in slabem. Ob njem je bila tudi v težkih trenutkih, ko se je moral decembra lani posloviti od svojega dolgoletnega pasjega prijateljčka, pekinžana Jodija.

»Bolečina ob njegovem slovesu je bila velika, pravzaprav neznosna, zato nekaj časa nisem hotel nič slišati, da bi v moje življenje prišel kakšen nov pasji družabnik ali družabnica. Čeprav so me mnogi nagovarjali k temu in mi dopovedovali, da bo edino novo živo bitje pomagalo premagati mojo bolečino, se nisem dal,« nam je zaupal Iztok. Pred dnevi pa je na svojem družabnem omrežju objavil fotografijo z novo kosmato kepico.

Seveda smo ga pobarali, kdo je ta črni kosmatinček. Iztok nam je zaupal, da je to Pu, trimesečni pomeranec, ki je dobil ime po Iztoku najljubši knjigi iz otroštva, ki govori o medvedku Puju. »Za darilo mi ga je prinesel Boris Kugler, lastnik Arene TV. Bilo je popolno presenečenje. Najprej sem se branil in mu rekel, da je nor in naj ga ne lomi ter kar odnese, ker enostavno še nisem pripravljen na novega psa. Pa je rekel, da naj ga imam vsaj en dan na preizkušnji, pa mu potem javim, kako in kaj. Seveda je vedel, da mi bo v trenutku zlezel pod kožo, in res mi je. V sekundi,« nam je zaupal Iztok, ki zdaj malega Puja ne izpusti več iz svojega naročja. Osvojil je njegovo srce in mu življenje postavil na glavo, priznava Iztok. »Izjemno je živahen, pravzaprav hiperaktiven, malo odštekan. Jasno, saj je še mladiček. Ampak hitro se uči in postaja moje novo najljubše bitje na svetu. Pa tudi moj Jodi, ki je seveda zdaj moj angelček na nebu, ga je blagoslovil in mi privošči novo veselje,« pravi Iztok, ki svoje zaljubljenosti kar ne more skriti. Seveda pa Jodi nikoli ne bo pozabljen.

»S Pujem sva si kar precej podobna. Oba sva črna, oba kosmata in oba poredna,« se še pošali Iztok, ki je zdaj svojemu šefu Borisu Kuglerju že hvaležen, da ga je tako presenetil. »Čeprav priznam, da me je skoraj kap, ko mi ga je prinesel. Ampak je točno vedel, da po Jodijevi smrti nisem več isti in da novega kužka nujno potrebujem. Da je zame kot terapija,« nam še pove Iztok, ki se jeseni vrača na televizijske zaslone. Njegova oddaja Gartnerjev bordel bo na sporedu že peto sezono, njegov mali Pu pa bo, medtem ko bo Iztok snemal, odganjal »zoprne moraliste«, kot pravi Iztok. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije