Slovenski glasbenik v naročje vzel lutko za seks

Šlo je za norijo, ki si jo s kolegi rad privošči.
Fotografija: Glasbenik je priznal, da se je počutil malce nelagodno. FOTO: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Glasbenik je priznal, da se je počutil malce nelagodno. FOTO: OSEBNI ARHIV

Pred kratkim se je Štajerski Brendi pojavil na nenavadni fotografiji, na kateri mu družbo dela napihljiva lutka, ljudem bolj znana kot Ančka. S pevcem se je menda znašla po čistem naključju. Kdo je koga pravzaprav izzval, ni povsem znano, gre pa za stavo med Štajerskim Brendijem in prijatelji. Fantje večkrat stavijo med seboj, in tokrat je nevsakdanji izziv doletel prav njega. Prijatelji so se namreč spraševali, ali bi si pevec upal priti v gostilno z napihljivo lutko ali ne. Čeprav mu je bilo malce nerodno, si jo je izposodil in se z njo res pojavil v javnosti.


»Očitno je res, da si upam narediti vsako norijo, vsaj doslej sem se odzival na stave in podobne izzive. Tokrat je bila res huda. Občutek je bil nenavaden in priznam, da mi je bilo tudi malce nerodno, ampak stava je stava in sem jo sprejel,« v smehu pravi glasbenik. In kakšen je bil odziv?

»Nobenega negativnega ni bilo, smo se pa močno smejali, fantje so povrhu celo pohvalili mojo spremljevalko. Tudi zgražal se ni nihče, saj smo bili v tistem trenutku po naključju za točilnim pultom samo udeleženci stave. So me pa dražili, ali bo nastopila v mojem videospotu, pa se nisem pustil provocirati, jeziti in podobno,« še doda. Lutko je po izpolnjeni stavi vrnil, kjer si jo je izposodil, še prej pa so ga za dokaz in za spomin fotografirali z njo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije