MODA

Slovenski dizajner okradel bivšega stilista Severine?

Objavljeno 02. december 2019 17.38 | Posodobljeno 02. december 2019 17.58 | Piše: D. V.

Čestitam, Peter Movrin. Res nenavadna in pravljična reinter-pretacija mojih zamisli za Severinina oblačila.

Slovenski dizajner svetovnega slovesa FOTO: MEDIASPEED.net
Eden najbolj cenjenih in uspešnih slovenskih oblikovalcev Peter Movrin, ki je v začetku leta v Sloveniji predstavil novo kolekcijo, ki so jo navdihnili pametni telefoni, in tudi razkril, da po novem sodeluje s francosko multinacionalko, je postal del mreže obrekovanja.
image
Severina ne ve, ali ne želi nič vedeti? FOTO: DEJAN VODOVNIK

Nekdanji stilist balkanske pevke, filmske igralke in estradnice Severine Kojić Petar Trbović je namreč Petra Movrina in dizajnerskega kolega iz nekdanje stilistične ekipe estradnice Severine Metoda Črešnarja obtožil kraje zamisli za oblačila, ki jih na najnovejši turneji razkazuje Kojićeva.
 

Obtožbe na družabnem omrežju


»Čestitam, Peter Movrin. Res nenavadna in pravljična reinterpretacija mojih zamisli za Severinina oblačila. Magija kraje se je zgodila,« je objavil Trbović.
Iz Severinine ekipe se ne oglašajo oziroma se ne odzivajo. Kuloarji vedo povedati, da je Trbović odpovedal sodelovanje s Severino po dvanajstih letih; eden od vzrokov naj bi bil tudi denar, ki naj ga ne bi dobil kljub dogovoru s Severininim menedžmentom.
Čestitam, Peter Movrin. Res nenavadna in pravljična reinter-pretacija mojih zamisli za Severinina oblačila.


Res je pa tudi, da je Kojićeva svoje nove stiliste pred časom napovedala zelo pompozno. Rdeča nit je bilo dejstvo, da je Movrin sodeloval z najuglednejšimi imeni v svetu mode, od Alexandra McQueena, Miu Miu do zvezd, kakšne so Beyonce, Lady Gaga … No, hudiča, zdaj pa še tole. 
Deli s prijatelji