BREZ MEJA

Slovenski direktor tarča enega izmed sledilcev na instagramu (FOTO)

Objavljeno 13. januar 2020 15.25 | Posodobljeno 13. januar 2020 16.22 | Piše: T. K.

Poglejte, kaj mu je napisal ob eni izmed njegovih fotografij.

Aljoša Bagola v enem izmed svojih vzorčastih suknjičev. FOTO: Urša Premik
Aljoša Bagola je v zadnjem času v središču pozornosti zaradi knjižne uspešnosti o bolezni sodobnega časa Kako izgoreti, je pa zelo dejaven tudi na spletnih omrežjih. V množici fotografij smo opazili tudi, kako raznolika je njegova garderoba. To gre seveda pričakovati od 'kreativca', to pa so opazili tudi njegovi sledilci. Svendaz mu je ob eni izmed fotografij zapisal (nelektorirano): »Jebemo pa tij maš več ancugof kak stara murina bauta na bakše.« To pomeni, da ima več oblek kot stara Murina trgovina v Murski Soboti.


Kaj točno je komentirala njegova šestletna hčerka Sofia, ne vemo, lahko pa bi se navezovalo na njegovo božično opravo: »'Fajn' bi bilo, če bi jaz imela normalne starše,« je menda rekla. Fotografijo si oglejte spodaj.


Na fotografijah res mrgoli suknjičev različnih dolžin, krojev in barv. Če k temu dodamo še srajce, brezrokavnike, jakne, plašče itd., nas resno skrbi za garderobno omaro njegove žene, igralke Ive Kranjc Bagola. Saj veste, kaj pravijo: možu pripada četrtina skupne garderobne omare, ženi pa tri četrtine. Ampak menimo, da v svojo četrtino Bagola ne bi spravil niti svojih suknjičev ... 

Več njegovih oprav si oglejte spodaj:Deli s prijatelji