KSENIJA KRANJEC

Slovenska vplivnica razkrila, koliko računa za svoje objave

Svetlolasa Korošica je v svojih objavah na instagramu zapisala, da pod to ceno ne gre.
Fotografija: Ksenija Kranjec. FOTO: Ksenija Kranjec, Instagram
Odpri galerijo
Ksenija Kranjec. FOTO: Ksenija Kranjec, Instagram

Ksenija Kranjec je zaslovela s pojavljanjem v resničnostnih šovih, svojo kariero pa je zgradila tudi z odprtjem profila na platformi onlyfans, kjer služi z erotičnimi fotografijami. V teh dneh je na instagramu razkrila, koliko pravzaprav računa za oglaševanje izdelkov ali storitev.

Objavo je sprožilo povpraševanje ene spletne trgovine, ki bi Ksenijo najela za svojo promotorko (posneti bi jim morala fotografije). Odločila se je, da jim gre naproti in pristala na 100 evrov. Dodala je, da se včasih prilagodi zaradi dobre volje, pomagala je tudi spodbuda kolegice in dejstvo, da gre očitno za še ne uveljavljeno spletno trgovino.

Koliko torej v resnici računa za sponzorirano objavo? Kot je zapisala, pod 250 evrov ne gre, cene pa se gibljejo tudi tja do 500 evrov. Pravi še, da 100 evrov dobi samo z eno fotografijo od enega sledilca na platformi onlyfans, kje so potem še vsi ostali …

Objava na Instagramu. FOTO: Instagram, zaslonski posnetek
Objava na Instagramu. FOTO: Instagram, zaslonski posnetek

K vsemu temu je še pripisala, da nima nikakršnih težav, da povpraševanje preusmeri h kateri drugi punci, ki bi bila za to primernejša. 

image_alt
Resničnostni zvezdnici na bojni nogi

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije