NEKDANJA SODELAVCA

Slovenska voditeljica razkrila, kaj si je ob njej mislil Šarec (FOTO)

Objavljeno 14. januar 2020 13.22 | Posodobljeno 14. januar 2020 14.09 | Piše: T. V.

Jasna Kuljaj in Marjan Šarec sta bila pred leti sodelavca.

Premier Marjan Šarec. FOTO: Jure Eržen, Delo
Preden se je Marjan Šarec podal v politiko (najprej je postal župan Kamnika, nato predsedniški kandidat, zadnje leto in pol pa je predsednik vlade), je bil komik. V spomin Slovencev se je najbolj zasidral kot Ivan Serpentinšek, sodeloval pa je tudi pri številnih oddajah na televiziji in radiu, kjer je imiiral mnoge politike, s katerimi danes sodeluje.
 
Preberite tudi:
FOTO: Šarčevi izbranki se je ob Marjanu smejalo
Šarec po dolgem času pokazal družino, stisnili so se k znanemu Slovencu

Med drugim je Šarec sodeloval tudi v oddaji Hri-bar na RTV Slovenija, spomine iz tistih časov pa je obudila njegova sodelavka Jasna Kuljaj.Jasna je objavila fotografijo iz decembra 2006, na njej pa sta poleg nje še Tilen Artač in Jure Mastnak.

»Naše misli: Jasna: 'ko končamo s snemanjem, se dobim s čukom Potrebuješem, baje bomo delal neko novo oddajo z narodnozabavno glasbo'. Marjan: 'Kdaj bo konec tega, da gremo domov? Nobene resnosti ni tukaj!' Tilen: 'Samo, da bo konc, pol gremo pa na babe!' Mastnak: I'm not even going to his mind hahahah (v njegove misli niti ne grem, op. p.),« je ob fotografiji hudomušno zapisala Jasna (nelektorirano). Ob tem se lahko vprašamo, ali si Šarec kdaj tudi med kakšno sejo vlade misli podobno ...
Deli s prijatelji