GLIVICE

Slovenska voditeljica ponovno udarila, oglasila se je Špela Grošelj

Objavljeno 15. januar 2020 07.03 | Posodobljeno 15. januar 2020 08.31 | Piše: T. V.

Tanja Kocman je priznala, da že nekaj let ne mara ljudi – ker smo idioti.

Tanja Kocman je brez dlake na jeziku. FOTO: Instagram
Komičarka Tanja Kocman v zapisih na spletnih omrežjih pogosto razkriva svoje občutke, pa tudi boleče izkušnje iz svojega življenja, kot je bila boleča izguba očeta, ali pa govori o takšnih in drugačnih šokantnih dogodkih, ki jim je priča. Tokrat je predstavila, kaj si misli o ljudeh.
 
Preberite tudi:
FOTO: Slovensko voditeljico med rekreacijo najstnice snemale v rit

Njen zapis objavljamo v celoti (nelektorirano):

»Že leta nisem neka dramatična oboževalka ljudi. Predvsem zaradi tega, ker smo zmožni biti pošasti, ko pride do živali. In pa tudi - bodimo iskreni - ker smo idioti. A vendar nekako skušam dat vsakemu priložnost brez miselnosti, da me bo razočaral.
Pa vendar je zadnje čase vedno večja porast folka, ki mi je najmanj ljub. Kategorija ljudi, ki je ne samo ne razumem temveč odločno odklanjam. Hinavci. Povsod so.
Pa da se razumemo ... tu ne gre za nedolžno ogovarjanje ter tračanje zavoljo tega, da mine čas. To so te male glivice med ljudmi, ki se obdajajo s sebi enakimi ter iz tebe izbezljajo informacije samo zato, da jih, sebi v prid, raztrobijo dalje. In potem so pred tabo enega mnenja, za tabo pa mnenja tistega drugega, ki jim servira svež pladenj novic. Prelepo.
In najbolj ironično od vsega - večinoma bodo ti hinavci prilezli najbolj visoko. In najbolj ironično 2.del - čez leta se naučiš, da ti je vseeno. Kdo s kom kako in kolikokrat zlagano.
Ker biti sam s sabo iskren in imeti en obraz za vse, je toliko več vredno. Ker, ko sem bila mala, sem imela sanje, da bom marsikaj, nikakor pa ne glivica.«

Nasvet za Tanjo

Med pozitivnimi komentatorji pod Tanjinim zapisom smo zasledili tudi Špelo Grošelj. »Tanja Kocman spet zabila žebljico na glavico! Tako te rada berem!« je zapisala nekdanja pevka v skupini Atomik Harmonik. Tudi radijec Robert Roškar je priznal, da je njen privrženec. Ena izmed sledilk pa ji je svetovala: »Si še mlada. Še 10 let in ti tudi glivice več ne bodo prišle do živega. Enostavno se naučiš, da imaš ob sebi le peščico ljudi, ostalih pa ne spuščaš zraven. Pravzaprav zelo enostavno.« Na zapis Urše, da so »stand-up komiki najbolj iskreni. Zakaj se vam reče stand up KOMIKI??«, pa je Tanja odgovorila, da »nihče ni samo nekaj. Kot tudi jaz nisem samo stand up komičarka.«
Deli s prijatelji