LEPOTNI POPRAVKI

Slovenska pevka priznala: Hodim na botoks (VIDEO)

Podjetnica in pevka Hajdi je razkrila, da hodi na osvežitev obraza.
Fotografija: Gube si gladi z botoksom. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Gube si gladi z botoksom. FOTO: Instagram

Marsikatera znana Slovenka si je že privoščila kakšen lepotni popravek, le redke pa to javno priznajo. Ena izmed tistih, ki je o tem odprto spregovorila, je Hajdi Korošec Jazbinšek, ki je danes uspešna podjetnica. Svojim sledilcem je nazorno pokazala, kakšne lepotne osvežitve si rada privošči po 40. letu. Priznala je, da so rojstvo dveh otrok ter številne neprespane noči in stres zaradi podjetja terjalo svoj davek, zato si rada privošči glajenje kože s pomočjo botoksa. 
Svoje sledilce je povabila na enega izmed svojih tretmajev. FOTO: Instagram
Svoje sledilce je povabila na enega izmed svojih tretmajev. FOTO: Instagram

Preberite tudi: 
VIDEO: Rebeka pri lepotnem kirurgu razkrila: Izgledala sem umetna


Povedala je še, da redno in dosledno skrbi za svojo kožo, vendar proti času ne moreš nič. Rutina je za lepo kožo zelo pomembna, redno jo čisti, vlaži in uporablja različne serume. Razkrila je tudi, da jo tretma, ki si ga privošči nekajkrat letno, stane 250 do 300 evrov. Na videoposnetku je razložila, kakšen je postopek in zakaj se je zanj odločila. Želi si, da lepotni popravki ne bi bili več tabu, sama pa ne razmišlja o kakšnih ekstremnih spremembah. 
Šale na svoj račun
Na začetku posnetka se je ponorčevala še iz sebe, saj je s popačenim obrazom, ki ga je dosegla s pomočjo telefonskega filtra, o sebi govorila v tretji osebi in tako privabila pozornost sledilcev. 

Mnogi so ji že čestitali za pogum in iskrenost in izrazili podporo ter se ob videnem tudi nasmejali. 

Preberite še:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas