Slovenska pevka padla s konja

Mlada pevka Kim Begović v javnost pošilja novo skladbo. Na srečo jo je odnesla brez hujših poškodb.
Fotografija: Mlada štajerska pevka Kim Begović ima kljub mladosti na glasbenem področju številne izkušnje. FOTO: arhiv izvajalke
Odpri galerijo
Mlada štajerska pevka Kim Begović ima kljub mladosti na glasbenem področju številne izkušnje. FOTO: arhiv izvajalke

Na instagramu slovenske pevke, 19-letne Kim Begović, ki smo jo lahko videli na Emi 2019 s skladbo Rhthym Back to You, so se začeli pojavljati kratki posnetki, ki so spominjali na izseke morebitnega novega spota. In to se je tudi zgodilo, Kim namreč predstavlja novo, močno balado, ki nosi naslov Calling Me.

Za njo stoji priznana in izkušena švedsko-irska glasbena naveza – Adriana Pupavac, Andreas Björkman, John Åhlin in Aidan O'Connor. Vse je potekalo kot po maslu, zapleti pa so se pojavili med snemanjem videospota. »Za enega izmed kadrov smo najeli konja, a se je ustrašil nenadnega poka v bližini. Preplašeno je začel teči, ker pa na to nisem bila pripravljena, sem padla. K sreči sem jo odnesla brez zlomov, smo pa morali snemanje kljub temu podaljšati, saj se dobri dve uri nisem mogla niti premakniti. Najbolj mi je bilo žal konja, ki se je ustrašil nenadnega zvoka, nam pa je proti koncu dneva uspelo posneti še skoraj vse kadre,« z nasmehom na obrazu pove Kim, velika ljubiteljica živali, še posebno konjev.


»Calling Me je na neki način kot en mednarodni loterijski listek – vplačaš ga in čakaš, ali bo dobiten. S to pesmijo se želim približati predvsem tujemu tržišču, saj študiram glasbeno produkcijo in bi si zato želela še večjih glasbenih izzivov,« z nasmehom pove Mariborčanka. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije