GAJA PRESTOR

Slovenska pevka imela 25 kilogramov (pre)več, zdaj v bikiniju izvablja vzdihe (FOTO)

Sanjske počitnice si je 19-letna Gaja plačala sama.
Fotografija: Gaja Prestor danes samozavestno skoči v bikini. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Gaja Prestor danes samozavestno skoči v bikini. FOTO: Instagram

Slovenska pevka Gaja Prestor, ki je konec februarja uresničila svoje ambicije in nastopila na Emi s pesmijo Verjamem ter bila za marsikoga prva favoritinja, a se na koncu ni uvrstila niti v veliki finale, se je le nekaj dni kasneje s fantom Luko podala na počitnice. Mahnila sta jo v tople kraje, natančneje na Tajsko.

Na otoku Ko Pha Ngan, kjer temperature segajo do 30 stopinj Celzija, se 19-letna Gaja in Luka predajata morskim užitkom, Gaja pa svoje oboževalce razveseljuje tudi s svojimi rednimi objavami fotografij, na katerih je v kopalkah.

Mlada lepotička, ki je pred časom presenetila z razkritjem, da se je v preteklosti borila z odvečnimi kilogrami, na neki točki jih je imela celo 25 več kot zdaj, je tako pokazala, da ni več nobene sledi o kakšnem odvečnem (kilo)gramčku. Ob tem je razkrila, da se je med dopustom prvič udobno počutila v bikiniju, doslej je vedno nosila enodelne kopalke. »Ne pustite, da vaše misli ustrahujejo vaše telo. Brazgotine tukaj, strije tam, predebela, premajhna ... Ne zamudite 95 odstotkov svojega življenja samo zato, da bi imeli pet odstotkov manj kilogramov. Ljubite svoje telo, skrbite zanj,« je poslala pozitivno sporočilo.



Gaja, ki s svojim stasom naravnost navdušuje, pa je razkrila tudi, da so počitnice na Tajskem prve, ki si jih je v celoti prislužila sama. »Z družino nikoli nismo potovali dlje kot na Hrvaško ali slovensko obalo. Pa s tem ni nič narobe in staršem sem izjemno hvaležna, da sem sploh imela možnost iti na morje. A vedno sem sanjala o palmah, kristalno čistem morju in letalih. Vedno se mi je zdelo, da je treba za tak dopust zapraviti celo premoženje. Potem pa sem si vse postavila v malo drugačno perspektivo: koliko kavic in kosil na teden? Koliko zapravim zanje? Ponočevanje v klubih in koktejli? Koliko se zapravi za to? Enostavno sem omejila svoje 'razvade' in vsak evro dala na stran. Namesto da sem vsak vikend preživela v klubu, sem si plačala dopust, vikende pa preživela v kreativnem okolju s prijatelji. Vse se da, če se hoče! Prvi dopust, ki sem ga zaslužila sama, jupi. Prioritete in še enkrat prioritete. Vsak se sam odloči, kam bo vlagal svoj čas in denar,« je razkrila, kako si je z malo odrekanja lahko privoščila sanjski dopust.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije