VESELA NOVICA

Znana Slovenka rodila, oče menda neznan

Karin Škufca je povila deklico, podatkov o očetu pa uradno naj ne bi bilo.
Fotografija: Karin Škufca je postala mamica. FOTO: Zaslonski posneetk
Odpri galerijo
Karin Škufca je postala mamica. FOTO: Zaslonski posneetk

Manekenka Karin Škufca, ki se je oktobra 2018 na skrivaj poročila z Andrejem Mertljem, s katerim se zdaj menda ločujeta, je v teh dneh rodila deklico. Je pa, kot kaže, situacija v novonastali družinici vse prej kot rožnata. Mertelj je na instagramu razkril, da deklice še ni videl, prav tako naj ne bi imel besede pri izbiri imena. »V rojstnem listu je navedeno, da je oče neznan. Torej nisem oče (kar bi bilo v skladu z njenim vedenjem), ali pa je to nov način, da me muči in izsiljuje,« je na vprašanje prijatelja, kaj se dogaja, odgovoril Mertelj.

Karin za zdaj ni pripravljena komentirati hudih obtožb nekdanjega partnerja, a bo menda celotno zgodbo pojasnila v prihodnje. Kot nam je po telefonu pojasnila njena mama, so Mertljeve navedbe nesresnične, dodala pa je še, da ni za deklico dal niti evra ter da je Karin po razhodu ostala brez vsega.

Da Karinino razmerje s soprogom ni takšno, kot si je želela, že nekaj časa namigujejo objave na spletnih omrežjih, iz katerih je razvidno, da hčere ne bosta vzgajala pod isto streho.

Karin Škufca je nosečnost dolgo uspešno skrivala. FOTO: Instagram
Karin Škufca je nosečnost dolgo uspešno skrivala. FOTO: Instagram

Karin je sicer šele septembra razkrila, da z možem Andrejem pričakuje otroka. Na predporodni zabavi, ki so tudi v Sloveniji postale zelo priljubljene, je izbrani druščini prijateljic sporočila, da bo rodila deklico. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije