ZAMUJAL JE

Slovenke pustil čakati uro in pol

Težko pričakovani koncert na Slovence ni naredil lepega vtisa. Enrique Iglesias je zamujal, obiskovalci so izžvižgali didžeja.
Fotografija: Sprehajanju po odru in stiku z občinstvom je namenil veliko časa. Fotografije: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
Sprehajanju po odru in stiku z občinstvom je namenil veliko časa. Fotografije: Mediaspeed.net

Težko pričakovani koncert latinozvezdnika Enriqueja Iglesiasa so Slovenci, predvsem Slovenke, pričakovali lep čas. Tako zelo, da so bile ljubljanske Stožice razprodane v rekordnem času in so organizatorji tistim oboževalcem, ki so ostali brez vstopnic, ponudili dodatnega.

Španski lepotec je imel torej v Sloveniji, ki jo je obiskal prvič, kar dva koncerta, a je kljub šarmu in trebušnim mišicam, ki jih je med nastopom nekajkrat pokazal, razočaral številne oboževalke, ki so pričakovale več. Več od glasbe.

Nestrpni obiskovalci

Pred njegovim prihodom na oder je namreč množico ogreval didžej, ki je predvajal komercialne hite, med njimi niso manjkale uspešnice Luisa Fonsija, ki ga je lani med zvezde izstrelil vsem dobro znani Despacito. Ni bilo videti, da bi mu bilo na odru dolgčas, celo nasprotno! Medtem ko se je on odlično zabaval, pa je zbranim začelo prekipevati …

Množici je namreč obljubil, da bodo Enriqueja že čez nekaj minut lahko videli na odru, do njegovega prihoda pa sta minili skoraj dve uri! Občinstvo je didžeja izžvižgalo, nato pa se je v soju odrskih luči blagovolil prikazati oboževani Enrique s svojo enajstčlansko zasedbo. Takrat se je za trenutek zazdelo, da so mu tudi najbolj nestrpne oboževalke oprostile zamudo in da se je splačalo čakati, vendar so številne kmalu ugotovile, da sobota ni bila Enriquejev dan. Scenografija je bila popolna, ne pa tudi zvok; ta je občutno šepal, na trenutke je bilo nemogoče razločiti, kaj sploh momlja v mikrofon. Razlog so bile menda tehnične težave.
V nedeljo so organizatorji odpravili napake, zaradi katerih se menda v soboto pevca ni slišalo dovolj razločno.
V nedeljo so organizatorji odpravili napake, zaradi katerih se menda v soboto pevca ni slišalo dovolj razločno.


Večino časa se je zdelo, da se pevec bolj kot petju in besedilu posveča publiki in zabavi, samemu sebi oziroma svojim mišicam, tudi po tleh se je plazil, se valjal, čepel in sedel. Na srečo je imel ob sebi odlični spremljevalni vokalistki, ki sta na svoja ramena prevzeli večino bremena in ga tako rešili iz zagate. Če sta ga sploh. Pevca slab zvok očitno ni motil, saj je uro in pol poskakoval po odru. Uro in pol. Koncert je namreč trajal toliko kot njegova zamuda.

Niti centa več zanj!

Sobotni koncert je bil torej bolj kot ne polomija, so potožili številni obiskovalci. »Če si Enrique, lahko uro in pol zamudiš, četrt koncerta prespiš in kak komad celo odpoješ. Ne, ni treba v celoti. Malo na začetku pa malo refrena. Več ni treba. Pa če ti uspe, da ne fušaš …

Ne, to pa je že presežek,« je pevca kritizirala neka oboževalka in dodala, da je bil koncert videti kot kondicijski trening s sprinti, skoki, sklecami … Druga je dodala: »Še dobro, da je majico na vsake toliko časa dvignil, da je 90 odstotkov žensk pozabilo na skoraj dveurno zamudo!« Tretja pa, da je bil njegov koncert najslabši, na katerem je kdaj bila, in ne bi dala zanj več niti centa.

V nedeljo se je Enrique oddolžil občinstvu, postregel z nekaj slovenskimi izrazi, se ovil v slovensko zastavo in obljubil, da spet pride k nam. Zvok je bil tokrat nekoliko boljši, a kljub temu je bil celotni paket daleč od tistega, kar so oboževalci od zveznika pričakovali.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije