VROČE V ŠOVU

Slovenka, ki se je v šovu predala strastem, povedala resnico: Slovenci so težek narod (VIDEO)

V Sloveniji smo Uršo Škofic gledali v Ljubezni po domače.
Fotografija: Urša Škofic iz Ljubljane. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Urša Škofic iz Ljubljane. FOTO: Pop TV

V kontroverznem šovu Zadruga je v letošnji sezoni z intimnimi odnosi veliko pozornosti pritegnila slovenska tekmovalka. Gre za Uršo Škofic iz Ljubljane, ki se je gledalci in gledalke spomnijo iz prve sezone Ljubezni po domače, v kateri se je potegovala za srce Mateja Ruparja.

Urša je v predstavitvenem spotu sicer povedala, da seks v šovu zagotovo ne pride v poštev, menda zaradi staršev, a je dodala, da pač nikoli ne reci nikoli. Hitro je pozabila na svoje obljube, po odhodu iz šova pa je vse skupaj komentirala na tiktoku. Na komentar, ali je ni zaradi njenega obnašanja nič sram, je odgovorila zelo ostro. Kar je počela, je njena stvar. Povedala je, da je bila ves čas popolnoma iskrena in prav nič zaigrana. 

»V realnem življenju se dogajajo dosti hujše stvari, kot je tole. Mi je zelo žal, da pred komentiranjem ne odprete youtuba in ne pogledate, kaj se je dejansko zgodilo, in na posnetku se točno vidi, kaj je bilo in kaj ne.« Povedala je še, da so Slovenci že od nekdaj težek narod, ki se najraje ukvarja s tujimi stvarmi.

@ursaa_skofic Odgovori @Qocta Qocta #fyp #foryou #foryoupage #popular #zadruga__official #zadrugarijaliti ♬ original sound - Urša Škofic

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas