MEJNIK

Slovenec, ki ima na youtubeu več kot 10 milijonov ogledov

Koroški glasbenik Luka Basi je na youtubu dosegel neverjeten mejnik.
Fotografija: Luka Basi prihaja z Raven na Koroškem, poje že od mladih nog, širši javnosti pa se je predstavil leta 2016 na šovu Slovenija ima talent. FOTO: ARHIV IZVAJALCA
Odpri galerijo
Luka Basi prihaja z Raven na Koroškem, poje že od mladih nog, širši javnosti pa se je predstavil leta 2016 na šovu Slovenija ima talent. FOTO: ARHIV IZVAJALCA

Sreda je bila poseben dan za Luko Basija, njegovo glasbeno ustvarjanje je bilo namreč bogato poplačano. Koroški pevec, ki je priljubljen predvsem na Hrvaškem, je dokaz, da se da s trdim delom priti daleč in da je garanje na koncu tudi nagrajeno. Na spletnem kanalu youtube si je njegov videospot za pesem Istrijanko ružo moja doslej ogledalo kar deset milijonov ljudi, Luka pa je ta uspeh proslavil s svojo ekipo.


»Danes slavim! Najslajši praznik vseh časov! Moja prva solo pesem je dosegla 10 milijonov ogledov. Ta uspeh se je zgodil zaradi vseh vas. Ponosen sem na vse, kar se je zgodilo v tem času. Toliko lepih stvari, koncertov in toliko čustvenih dni z Raayem, ko smo ustvarjali z ekipo,« je ob številki, ki bi mu jo lahko zavidali tudi glasbeniki zunaj naših meja, od veselja prekipeval Luka, ki ima letos, čeprav situacija za glasbenike ni ravno rožnata, več razlogov za veselje, saj se mu je v začetku leta rodil drugi otrok.

Ob tem se je še posebno zahvalil ekipi, s katero zadnja leta ustvarja, in vsem, ki skrbijo za to, da lahko vedno znova proslavljajo nove uspehe. »Tudi vsem vam 10,000.000-krat hvala!« je vzkliknil. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije