Slavni kmet priznal: Ples ni šala

Prihodnjo nedeljo se bo v šovu Zvezde plešejo preizkusil tudi Denis Toplak. V roke ga je vzela plesalka Nina Gerič, ki ji je všeč, da je vajen trdega dela.
Fotografija: Trenirata tako v Mariboru kot tudi v Ljubljani. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Trenirata tako v Mariboru kot tudi v Ljubljani. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV

Med ljubitelji resničnostnih šovov zagotovo ni človeka, ki ne bi poznal Štajerca Denisa Toplaka, zmagovalca Kmetije: Nov začetek iz leta 2014, ki pa se je v minulih letih še večkrat pojavil v resničnostnih šovih in večkrat dokazal, da je iz pravega testa za tovrstne preizkušnje. Letos, pravzaprav že ta mesec, se mu obeta nova, povsem drugačna, kakršnih je bil vajen do zdaj. Nobena skrivnost namreč ni, da se bo Denis že zelo kmalu zavrtel po plesnem parketu oddaje Zvezde plešejo, v kateri mu bo družbo delala lepa plesalka Nina Gerič, ki je tako kot on klena Štajerka, in tudi zaradi tega sta se odlično ujela takoj na začetku.

Denis pravi, da je Nina stroga učiteljica.
Denis pravi, da je Nina stroga učiteljica.
Prikupna Nina in jezični Denis, ki ima te dni polne roke dela z vrtenjem lepe plesalke in osvajanjem plesnih korakov, sta nam pred svojim prvim plesom zaupala, kako sta se ujela in kaj si mislila drug o drugemu. »Denisa prej nisem poznala, prvič sva se videla na spoznavnem večeru, ki so ga organizirali v sklopu oddaje Zvezde plešejo. Razveselila sem se, ko sem izvedela, da bo prav on moj plesalec,« iskreno pove Nina in doda, da se ji je zdelo zelo pomembno, da je športnik, saj je vajen trdega dela, poleg tega je vesela, da prihaja iz njenih koncev. »Končno smo dobili pravo štajersko navezo,« doda simpatična plesalka. Denis je povedal, da je bil tudi on vesel novice, da ga bo plesanja učila prav Nina. Kakšen učenec je? »Športnik je in dobro ve, da ga bosta samo trdo delo in disciplina pripeljala do pravih rezultatov, in tako se tudi obnaša. Je poslušen učenec, ki želi pridobiti čim več informacij in ne odneha, dokler ne doseže tega, kar si želi,« je nad svojim soplesalcem navdušena Nina, o kateri pa Denis pravi, da je izjemno stroga učiteljica. »Malce tečna, a seveda v dobrem smislu,« se zasmeji in doda: »Je super oseba, pravzaprav mi deluje še preveč prijazno.«

Smeha in zabave jima ne manjka

Izvemo, da njuni treningi potekajo tako v Ljubljani kot tudi v Mariboru, kjer ima Nina svoj plesni studio, kar je obema olajšalo življenje. »Na najino veliko srečo lahko trenirava v Mariboru, razen ko imamo obveznosti v studiu, in zaradi tega lahko trenirava več in ne izgubljava časa z vožnjo. Običajno trenirava dvakrat na dan, tri ure dopoldne in tri ure popoldne. Trening začneva z ogrevanjem, večinoma so to poskoki s kolebnico, nato pleševa. Najprej se naučiva korake koreografije, ki jo jaz pripravim vnaprej, nato dodava držo in glasbo, zadnji korak pa je, da se trudiva izboljšati še vse detajle,« nam njun delovni dan opiše Nina.


Denis doda, da se včasih zgodi, da obema popustijo živci in tudi zbranost, zato je v takšnih trenutkih za oba bolje, da zaključita trening. »Je pa vsak trening nekaj posebnega, zabavava se. Ne manjka smeha,« pravi Denis in prizna, da ples ni nobena šala. »Najini treningu so pestri in moram reči, da se imava prav fajn. Denis je zabaven fant in nikoli mu ne zmanjka komičnih vložkov, ki popestrijo najine precej naporne dneve,« Nina še pohvali svojega soplesalca, ob tem pa ne more skriti ponosa na štajersko navezo, ki bo preostalim soplesalcem zagotovo dala vetra. »Mislim, da Štajerci ne glede na situacijo vedno stopimo skupaj, in ko smo na kupu, se čuti dobra energija. Jaz sem vesela, da sva ravno midva postala plesni par,« pravi Nina in za konec še pove, da si oba želita, da bi se v plesnem šovu zabavala, uživala na treningih in da bi njuna plesna dogodivščina trajala čim dlje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije