NEČLOVEŠKO POČETJE?

Simona po prihodu iz Kmetije razkrila: Bila sem šokirana

Poteza tekmovalcev ni presenetila samo gledalcev, ampak tudi njo.
Fotografija: Simona Križnik je že v objemu svojih najbližjih. FOTO: Voyo.si
Odpri galerijo
Simona Križnik je že v objemu svojih najbližjih. FOTO: Voyo.si

Prejšnji teden je Kmetijo zapustila Simona, in sicer ne zaradi poraza v dvoboju, temveč zaradi izrednih družinskih okoliščin. Njena mama je namreč morala v bolnišnico, kar je pomenilo, da nihče ne more skrbeti za otroke. Ptujčanka je tako šov zapustila, saj je po njenih besedah družina na prvem mestu.

Kot je po prihodu domov Simona povedala za spletni portal 24ur, je zdravje njene mame stabilno. »Moja mama okreva počasi, ampak je v redu,« je pojasnila.

Privezali so jo kot žival

Mnoge gledalce je v šovu zbodla poteza Jana, Tilna in Tanje, ki so Štajerko »za kazen« privezali ob drevo. »Res je, da so me privezali kot žival. Bila sem šokirana, spraševala sem se, kaj se dogaja, in se čudila, kaj vse so si upali. Žalostno. A to maslo je bilo Janovo, Tilnovo in Tanjino. Drugič bi se zagotovo uprla, ker se ne spodobi ženske vezati ob drevo,« se spominja Simona.

Nad Adrijano je razočarana

Kot je še povedala Simona, ji je žal, da je mesto v šovu dodelila Adrijani. »Ja, zelo žal mi je, da sem izbrala Adrijano, da se mi pridruži na posestvu, ker česa takega nisem pričakovala od nje in si nisem mislila, da je taka oseba. Zelo sem razočarana, da zna punca pri 28 letih tako dobro lagati. Res žalostno. Vsaj priznala bi, kaj je bilo, pa se to ne bi zgodilo,« pravi Ptujčanka, ki sicer dodaja, da ji ne zameri, je pa igrala podlo igro.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije