TEKMOVANJE

Se vam to zdi normalno: ste videli, kako so ponižali tekmovalca?

Objavljeno 15. oktober 2019 21.27 | Posodobljeno 15. oktober 2019 22.16 | Piše: N. Č.
Ključne besede: Kmetija 2019

V izolaciji mora za kazen nositi zvonček okoli vratu.

Za črno ovco so izbrali Danijela, ki bo moral živeti v hiši v gozdu, okoli vratu pa bo moral nositi zvonček. FOTO: Voyo
Voditeljica v Kmetiji Natalija Bratkovič je prišla na posestvo s presenetljivo novico. »Tisti, ki vnaša nemir, mora takoj zapustiti glavno posestvo.« Tekmovalci so dobili nalogo odločiti se, kdo je po njihovem mnenju črna ovca v družini. Družina je skoraj soglasno izbrala 28-letnega Danijela Friglja, ki je moral nemudoma zapustiti posestvo in se preseliti v samotno hiško v gozdu. Zanj odslej veljajo posebna pravila: vas čas mora nositi zvonček okoli vratu, en teden ne sme spati in jesti na posestvu, prvi dan pa mora biti popolnoma v izolaciji. Naslednje dni se bo lahko pridružil drugim na kmetiji, a bo moral večer preživeti v hiši nekdanjih odpadnikov in spati sam.

image
Danijel je prišel prosit Simono za svoja oblačila in nekaj vode. FOTO: 24ur

Tekmovalci pravijo, da je to eden izmed večjih šokov, saj več ne vedo, kako se bo oddaja razpletala, Danijel pa je potožil, da mu ni vseeno, ker je nezaželen. Sam meni, da so ga tekmovalci izbrali za črno ovco, ker v »meni vidijo grožnjo, ker se me bojijo in ker sem sposoben«.

Danijel je kmalu po odhodu s posestva potožil, da nima več vode in da potrebuje nekaj oblek, saj da je moral oditi v naglici in jih ni mogel vzeti s sabo. Eden od tekmovalcev mu je čez ograjo nato predal gajbico z nekaj hrane.

Napetosti bodo v prihodnje še hujše. Na kmetijo sta prišla stara znanca Sabina in Miha, ki imata prav posebno nalogo. Sta onadva tista, ki sta hujskala Danijela, da se je skoraj stepel z dvojčkoma Janom in Tilnom, kar bo prikazano v jutrišnji oddaji?
Deli s prijatelji