KAJ JE RES?

Se Šarec ločuje? Tako se je odzval

Objavljeno 09. julij 2020 11.21 | Posodobljeno 09. julij 2020 11.18 | Piše: N. Č.

Otroci in žena so vsak dan pri tašči na kosilu.

Smeh je pomembno vodilo njunega partnerstva, pravita zakonca. FOTO: Mediaspeed
Nekdanji predsednik vlade in predsednik stranke LMŠ Marjan Šarec se je danes odzval na govorice, da se razhaja s svojo dolgoletno soprogo Barbaro Iskra, s katero ima dva otroka.

»Nič ne vem o tem. Je pa res, da sta hčerki že od 1. razreda OŠ v domžalski šoli in zato ima žena tam prijavljeno stalno prebivališče, začasno pa v Šmarci. Zaradi moje županske funkcije smo se odločili tako. Vsak dan so pri tašči na kosilu, že vsa leta, če vas že zanima,« je sporočil na spletnih omrežjih.
Preberite tudi: Šarec ženo spoznal na gasilski veselici
Šarec se je na tnalu obtožb in družinskih zdrah znašel še kot kamniški župan, ko je kandidiral na predsedniških volitvah. Tedaj je zanikal govorice, da izvaja fizično nasilje nad ženo. »Čudno je le to, da z ženo za to ne veva, razen če me je prijavila in mi ni povedala,« je na facebooku zapisal Šarec. 

image
Marjan Šarec je zanikal, da naj bi se z ženo razšla. FOTO: Zaslonski Posnetek, Twitter


Barbara je Marjanova največja podpornica, ki pa se v medijih zelo nerada izpostavlja in ga spremlja le na nujnih protokolarnih obveznostih. Šarec je odločen, da posegov v družino ne bo dovolil. »Posegov v družino pa ne bom dovolil! Moja žena ni ena tistih, ki bi trpela takšno početje. Dovolj bi bilo enkrat in zadeva bi bila zaključena! Je popolnoma emancipirana ženska in ne politični privesek.«

Eden od sokrajanov je o družini Šarec povedal: »Živijo precej normalno življenje in so med krajani priljubljeni zaradi spoštljivosti, ne zaradi politične funkcije. Zakonca Šarec se trudita obdržati visok nivo potrpežljivosti, hkrati pa redno sprejemata kompromise in se tako izogibata partnerskim nesporazumom. Seveda se tako kot vsi običajni pari ne strinjata v vsem, ampak to rešujeta z dostojanstvom.«
Deli s prijatelji