MALI ZASLONI

Se Marko Potrč poslavlja od Planet TV? Tako odgovarjajo ...

Potrč je na Švedskem, njegova oddaja na Planet TV pa se izteka.
Fotografija: Lili Žagar se je od malih zaslonov poslovila pred časom. Ji bo sledil tudi Marko? FOTO: Dejan Javornik
Odpri galerijo
Lili Žagar se je od malih zaslonov poslovila pred časom. Ji bo sledil tudi Marko? FOTO: Dejan Javornik

Televizijski voditelj Marko Potrč, ki zadnje čase dviguje veliko prahu zaradi sovjih izjav o novem koronavirusu in sprejetih ukrepih za omejitev njegovega širjenja, je že nekaj tednov na Švedskem, medtem pa lahko na Planet TV spremljamo oddaji Gasilci, katere voditelj je prav Potrč, ki je več let vodil tudi oddajo Gallielo. Preverili smo informacije, da naj televizijska hiša, ki je je letos kupila madžarska medijska družba TV2 media, ne bi podaljšala pogodbe z voditeljem.
 
Preberite tudi:
Potrč je naredil veliko sranje in pobegnil
Marko Potrč pravi, da so mu grozili in sledili, a ne ve kdo

Zdravniki nad Potrča: Imamo resen problem

»Oddaja Gasilci je bila v celoti posneta poleti, na Planetu bomo ta petek, 27. novembra, ob 20. uri predvajali še finalno oddajo, v kateri bo zmagovalno prostovoljno gasilsko društvo prejelo zlato čelado in donacijo v višini 30.000 evrov. Oddaja Galileo se je medtem iztekla,« so na Planet TV odgovorili na naša vprašanja o morebitnem koncu sodelovanja s Potrčem, ki je bil ob nastanku televizije skupaj z Živo Rogelj sovoditelj osrednje informativne oddaje. »Trenutno se na Planetu pripravljamo na spomladansko programsko shemo, ki bo gledalcem prinesla veliko oddaj lastne produkcije, še pred tem pa za gledalce pripravljamo izjemen december,« pa so odgovorili na vprašanje, ali s Potrčem nadaljujejo kakšno (novo) sodelovanje v prihodnje.

Odgovoru na vprašanje, ali se, kot kaže, s Potrčem razhajajo zaradi njegovih kontroverznih izjav, pa so se povsem izognili.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije