PRILOŽNOST

Savina Atai išče dva sodelavca, plača ni majhna

Išče osebi, ki ji bosta pomagali poleteti. Eden od pogojev za zasedbo delovnega mesta je dobro znanje angleščine.
Fotografija: FOTO: Instagram
Odpri galerijo
FOTO: Instagram

Savina Atai je maja letos marsikoga presenetila s poroko, na kateri je večno zvestobo obljubila Američanu Garrettu, s katerim živi na Novi Zelandiji. Garrett je tudi njen poslovni sodelavec in očitno sta se odločila, da okrepita svojo ekipo. Mojstrica obrazne joge, pisateljica in še marsikaj drugega je namreč objavila razpis za dve delovni mesti.

»Moje sanje, za katerimi stojijo leta in leta trdega dela, se uresničujejo s svetlobno hitrostjo,« je sporočila Savina in dodala, da zaradi širitve podjetja v tujino v ekipi nujno potrebujejo okrepitve. Razpisala je dve delovni mesti za zaposlitev za nedoločen čas. Eden izmed pogojev je poleg slovenščine tudi zelo dobro znanje angleščine. Delajo intenzivno in predano, zato potrebujejo še več organiziranosti, istočasno pa delajo z vso strastjo, vsem srcem in veliko odgovornostjo do svojih strank, je poudarila Savina.

Prijave sprejema do konca julija

Savina išče spletnega urednika in vodjo administracije ter kreatorja vsebin in urednika spletnih omrežij. Išče »organizirano (a ne perfekcionistično) osebo, ki bo v navidez kaotično okolje prinesla red in dosledno skrbela za urejenost in ažurnost spletnih strani ter arhivov dokumentacije« oziroma »radovedno, motivirano osebo z žilico za estetiko, ki bo skrbela za družbena omrežja, oblikovala materiale za našo spletno šolo, s pomočjo vizualnih urejevalnikov postavljala pristajalne strani«.

Če vas je zamikalo, da bi delali za Savino, imate čas za prijavo do konca julija. Savina sprejema le popolne prijave, take brez oddanega projekta, brez motivacijskega pisma ali brez primernih kompetenc ne bodo upoštevane.

Ena najpomembnejših stvari, ko iščemo novo zaposlitev, je višina plače. Savina novima sodelavcema ponuja začetno neto plačo 1400 evrov in dodatke (izplačilo bonusov pri uspešnosti in pa možnost napredovanja). Delo bo potekalo od doma in v pisarni, odvisno od želja in potreb.



Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije