KDO JE MOČNEJŠI?

Saša Lendero in Miha Hercog spet skupaj, fotografija je dokaz (FOTO)

Na družbenih omrežjih so se sledilci razveselili njune skupne fotografije, na kateri sta v prav posebni pozi.
Fotografija: Saša Lendero in Miha Hercog FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Saša Lendero in Miha Hercog FOTO: Instagram

Za priljubljeno slovensko pevko Sašo Lendera, ki je šestega avgusta srečala abrahama, zadnji meseci niso bili lahki, saj se je v začetku leta razšla z dolgoletnim partnerjem Miho Hercogom.

Njuna edinka Aria je v letošnjem šolskem letu postala ponosna učenka devetega razreda, kar je staršem vzbudilo mešane občutke. Saša priznava, da potihoma obžaluje, da že odrašča, in tudi Miha se je s težavo sprijaznil, da na prvi šolski dan hčerke ni smel pospremiti do šole.

Tik pred vstopom v petdeseta je priljubljena pevka dala priložnost novemu partnerju, ki ga javnosti še ni predstavila. Spet je začela verjeti v moč sorodnih duš in da se največje spremembe zgodijo, ko jih najmanj pričakuješ.

Skupna fotografija

Na družbenem omrežju instagram je Miha Hercog objavil fotografijo, na kateri sta s Sašo v prav posebni pozi, in pod njo zapisal: »Ko je jači? Sej je mejhna, sam je pa opasna,« kar naj bi v prevodu pomenilo: "Kdo je močnejši? Saj je majhna, vendar je nevarna."

Pod objavo so se usuli pozitivni komentarji sledilcev, da sta skupaj videti odlično. 

Mogoče se fotografija nanaša na njuno sodelovanje, Saša in Miha sta namreč združila moči in nastala je pesem Do dna, ki jo čustveno poje vedeževalec Blaž. Pesem je precej drugačna od prejšnje z naslovom Mrcina, ki jo je zapel v duetu z Damjanom Murkom. Z njo je Blaž ponovno pokazal, da se dobro znajde tudi v vlogi pevca. Odzivi na novo pesem na youtubu so dobri. Za glasbo je poskrbel Miha Hercog, za besedilo pa Saša Lendero.

Preberite še:

image_alt
Saša Lendero: iz krize ji pomagajo prijateljice (Suzy)

image_alt
Strto srce Saše Lendero: Danes zjutraj jo je pred hišo povozil smetarski tovornjak

image_alt
Saša Lendero in Miha Hercog: Po viharju ostajava prijatelja

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije