RESNIČNOSTNI ŠOV

Sanjski moški šokiral z izjavo, kaj bi rad spremenil v življenju

Na zmenku ji je zaupal, da ne bi rad doživel bolečine iz preteklosti, kar je Nino prizadelo.
Fotografija: Nino Radi je osebna izpoved Gregorja izjemno pretresla. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Nino Radi je osebna izpoved Gregorja izjemno pretresla. FOTO: Voyo

Sanjski Gregor je za svoja dekleta pripravil igro šaha, ki je razkrila, s katero se najbolj ujame. Ob vprašanjih, ki jih je voditelj Peter Poles zastavljal dekletom in Gregorju, se je izkazalo, da imata največ skupnega z Nino Radi, zato si je priborila čas na samem z njim. Zmenek je bil uspešen, saj se je Nina v hotel vrnila z vrtnico, a brez solz ni šlo. Gregor je namreč na zmenku spregovoril o bolečini iz preteklosti.


Nina mu je na zmenku postavljala vprašanja, med katerimi se je znašlo tudi to, kaj oziroma katero situacijo v življenju bi spremenil, če bi lahko. Gregor ni bil prepričan, ali bi ta odgovor na glas izgovoril, a se je na koncu le opogumil. »Zamenjal bi očeta. Čeprav sem hvaležen, da sem dal čez, kar sem dal, da sem zdaj tu. Sliši se grobo, ampak meni, mojemu bratu in mamici je zagrenil življenje in bolečine, ki smo jo doživeli, ne bi nikoli ponovil,« je povedal.

Nina Radi je po uspešni partiji šaha postala kraljica kralja Gregorja. FOTO: Voyo
Nina Radi je po uspešni partiji šaha postala kraljica kralja Gregorja. FOTO: Voyo


Ob Gregorjevi osebni izpovedi je Nina ostala brez besed in ji je šlo na jok. »Postanem čustvena, ko razmišljam o teh stvareh. Vse pohvale, da se je postavil na noge, saj je izjemna oseba, in upam, da se tega zaveda,« je v oddaji komentirala Nina.

Sledila so še druga vprašanja o tem, katero lastnost bi na sebi spremenil in česa ga je v življenju strah. Gregor ji je odgovoril, da mu na njem ni všeč lastnost zapravljivca, medtem ko se boji, da v življenju ne bo našel prave osebe, s katero bi lahko ustvaril družino. Med oddajo je povedal, da mu niso všeč arogantne ženske niti se mu ne zdi »seksi«, če katera od njih nosi umetne trepalnice, nohte ...

Nina je dejala, da je ona prava zanj in da bi se lahko skupaj lepo ujela. Ali se bosta, bomo v kratkem izvedeli, saj se resničnostni šov preveša v zaključno fazo. Nocoj je Gregor iz tekmovanja izločil dve kandidatki, že naslednjo nedeljo pa bodo šov morale zapustiti kar tri.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas