RESNIČNOSTNI ŠOV

Sanjski moški jih je razočaral: Počutimo se kot izmečki!

Žana mu je v obraz povedala, zakaj.
Fotografija: Žana mu je občutja povedala naravnost v obraz. FOTOGRAFIJI: Voyo
Odpri galerijo
Žana mu je občutja povedala naravnost v obraz. FOTOGRAFIJI: Voyo

Blaž Kričej Režek je s svojimi odločitvami glede zmenkov na samem prizadel nekaj udeleženk resničnostnega šova Sanjski moški. Žana je bila tako pogumna, da mu je to povedala naravnost v obraz. Najprej jo je zanimalo, zakaj ni prišlo do zmenka 'ena na ena'. »Če bi imel čas in možnost, bi prišlo do tega, ker si mi res super punca,« ji je odvrnil. A Žana se ni pustila zmesti in je brez ovinkarjenja odgovorila: »Na neki način si nam dal vedeti, da smo druge punce tukaj izmečki.« »To so kar močne besede,« jo je presenečeno pogledal.

Blaža so besede presenetile in je hitro začel nizati njene vrline in osebne karakteristike.
Blaža so besede presenetile in je hitro začel nizati njene vrline in osebne karakteristike.

»Tako je, oprosti, kot da smo brez zveze tukaj. S Pio sva se vprašali, zakaj sva potem sploh še tukaj. Zmenki na samem so namenjeni temu, da se spoznamo, ti pa me sploh ne poznaš,« je nadaljevala.

Blaža so besede presenetile in je hitro začel nizati Žanine vrline. »Pri tebi moram biti zelo previden, ker nerada govoriš o stvareh, ki se tičejo preteklosti. Si adrenalinski tip človeka, v parku na jeklenici se nisi nič bala, in če bi me kateri prijatelj vprašal, bi mu rekel, Žana je legenda. Ni mi v redu, da se tako počutite, in sem kar malo žalosten.« Njegove besede in objem na koncu so Žani dali misliti: »Imam popolnoma prazno glavo, mogoče potrebujem še malo časa za premislek o vsem, kar se je zgodilo.«

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas