Sanjski moški jo je zapustil, napisala je pesem

Štajerka Nuša Rojs je osvojila srce hrvaškega sanjskega moškega. Po razhodu je moči usmerila v glasbo in posnela videospot.
Fotografija: Nuša in Mijo v šovu FOTO: PROMOCIJSKI MATERIAL
Odpri galerijo
Nuša in Mijo v šovu FOTO: PROMOCIJSKI MATERIAL

Štajerka Nuša Rojs, ki je zmagala v šovu Sanjski moški, ljubezen s Hrvatom Mijem Matićem pa se ni obdržala, v življenju ves čas išče nove izzive in se veseli majhnih zmag. Danes izide njena nova pesem, ki jo je poimenovala Dvojka. Besedilo ji je pisano na kožo, saj govori o tem, kako se doživlja kot strastna zapeljivka, ki je pripravljena narediti prav vse, da bi osvojila in obdržala želenega moškega. Izbrancu da vedeti, da je zanj pripravljena storiti vse, da bi ji podaril svoje srce. »To je samo še ena igra življenja, samo še ena tržnica, ki se odvija prepogosto v naših življenjih. Jaz dam tebi, ampak samo če boš dal ti meni. Tako nekako sem tudi sama gledala na to v preteklosti,« pravi Nuša, ki meni, da prava ljubezen, h kateri stremi tudi sama, ne pozna trgovanja. Mora biti obojestranska, brez obljub in praznih besed.

Nuša Rojs se je posvetila glasbi. FOTO: INSTAGRAM
Nuša Rojs se je posvetila glasbi. FOTO: INSTAGRAM


»Štejejo samo dejanja, vsak dan, in ne besede ter obljube,« še pravi Nuša. Štajerka besedila piše sama, za omenjeni projekt pa je združila moči s priljubljenim producentom Bojanom Šerugo, ki dolga leta skrbi za uspešnice slovenskih in hrvaških glasbenih izvajalcev. Nuša je še povedala, da je pesem resnično začutila, da je vsaka pesem zgodba, ki jo želi zapeti tako, da bi jo začutili tudi poslušalci. »Vsi smo igralci in igramo različne vloge v življenju. Nekateri si dovolimo pokazati, kdo smo, in igrati pravega sebe, se preleviti na svojo željo z namenom rasti v drugačne vloge, ki smo jih zagotovo vsi občutili v življenju. Nekateri pa samo igrajo, da skrijejo pred drugimi, kdo so v resnici, ker sami sebe ne sprejemajo in se bojijo, da če bodo to, kar so, ne bodo sprejeti in ljubljeni,« pravi Štajerka, ki je še nedavno verjela, da so čustva njena najšibkejša točka, in jih je tudi skrbno skrivala. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije