SMEH JE POL ZDRAVJA

Šala na račun Igorja Bavčarja, ki je nasmejala mnoge Slovence

Dončić bo po podpisu nove pogodbe bajno zaslužil.
Fotografija: Pred leti je posnetek Bavčarja, ki se je zgovarjal, da zaradi bolezni ne more v zapor, ujeli pa so ga med igranjem košarke, močno razhudil številne Slovence. FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Pred leti je posnetek Bavčarja, ki se je zgovarjal, da zaradi bolezni ne more v zapor, ujeli pa so ga med igranjem košarke, močno razhudil številne Slovence. FOTO: Jože Suhadolnik

Luka Dončić bo po olimpijskih igrah v Tokiu podpisal petletno pogodbo z moštvom Dallas Mavericks v znesku 202 milijonov dolarjev.

Šala na spletu. FOTO: Splet
Šala na spletu. FOTO: Splet
Ob vrtoglavem znesku, s katerim bo Dončić v povprečju na sezono zaslužil 40,4 milijona dolarjev (34 milijonov evrov in še nekaj drobiža), pa so po spletu zakrožile tudi šale. »Luka Dončić se bo z novo pogodbo vsaj malo približal najbolje plačanemu slovenskemu košarkarju vseh časov,« se glasi ena izmed šal, ki je nasmejala številne Slovence. Šala je objavljena ob fotografiji Igorja Bavčarja v zelenem košarkarskem dresu. Ta je bil zaradi pranja denarja v zadevi Istrabenz obsojen na zaporno kazen pet let in denarno kazen 18 milijonov evrov, za kolikor je oškodoval Pivovarno Laško. Septembra 2017 je po več pritožbah in zahtevah za varstvo zakonitosti odšel na prestajanje zaporne kazni. Vmes so ga septembra 2016, ko je imel zdravniško potrdilo, da je zaradi angine pektoris preveč bolan za prestajanje zaporne kazni, ujeli med igranjem košarke.
 
Preberite tudi:

Bolni Bavčar počil zdravega merjasca?
Bavčar pet let košarkar Doba!Videoposnetek je prikazoval Bavčarja, ki se je pridružil svojimi tovarišem iz košarkarske ekipe Old Boys v dvorani Partizan Moste ter tam igral košarko in skakal pod obročem, podajal žogo ter se sprehajal od koša do koša.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas