POTOVANJE

S fotoaparatom pred vilo Brigitte Bardot

Anna Paynich se je za en dan prelevila v fotografinjo slavnih. Filmske dive žal ni srečala, saj je bila vročina neznosna.
Fotografija: Jutranja telovadba na Azurni obali in v Monaku FOTO: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Jutranja telovadba na Azurni obali in v Monaku FOTO: OSEBNI ARHIV

Tekmovalka lanskih šovov MasterChef Slovenija in Kmetija Anna Paynich nedvomno spada med ljudi, ki se ne znajo dolgočasiti. Poleg tega, da je predana mati, je tudi velika ljubiteljica živali, napisala je odmevno biografsko knjigo Unconditional
Fotografija ji tokrat ni ravno vrhunsko uspela, a Anna pravi, da bo naslednjič bolje. FOTO: OSEBNI ARHIV
Fotografija ji tokrat ni ravno vrhunsko uspela, a Anna pravi, da bo naslednjič bolje. FOTO: OSEBNI ARHIV
love on loan, je magistra oblikovanja, ima licence reiki, thetahealing in access bars, je zdravilka kolektivne zavesti in še marsikaj. Ker je njena knjiga postala uspešnica, mora Anna železo kovati, dokler je vroče, čeprav je zunaj lepo vreme. Poletje je doslej preživljala delovno, promocije, sestanki, povezovanje in druge obveznosti so jo čakali tudi v tujini, in ker se tempo vsaj v bližnji prihodnosti očitno ne bo umiril, ji ni preostalo drugega, kot da počitnice kombinira s službo. »Predvsem jutra so bila moja, čeprav je bilo za to treba vstajati zelo zgodaj. Toda tek in joga me sproščata, pomirjata in polnita z energijo, zato mi ni bilo hudega,« pravi o jutranjih aktivnostih na Azurni obali.

Njeno potovanje pa je bilo tudi adrenalinsko. Anna namreč za en dan postala čisto pravi paparac. Ker jo je pot med drugim peljala v sloviti Saint Tropez, je znancu obljubila, da bo zanj ovekovečila znamenito vilo slovite Brigitte Bardot. Med smukanjem po zalivu Canebiers, kjer le nekaj korakov od morja stoji obdana z zidovi in mediteranskim rastlinjem najbolj znana hiša francoske obale, je upala, da se ji morda nasmehne sreča in ji bo celo uspelo videti upokojeno filmsko divo. »Vročina je bila neznosna in ves dan stati na soncu s fotoaparatom v roki in na cesti, ki pelje k vili, ni lahko. Hiša je obdana z visoko ograjo in zidom, vse je preraščeno z mediteranskim rastlinjem, na obeh koncih zemljišča, na katerem stoji, pa sta visoka, več metrov dolga zida, ki segata precej v morje. Edini način poslikati hišo bi bil z barke z morja ali iz helikopterja, na to pa nisem niti pomislila. S kopenske strani mi je tako žal uspelo poslikati le enega od vhodov v dom filmske dive,« pravi Anna. Poleg njene vile si je ogledala še nekaj domovanj in rezidenc bogatih in slavnih. »Mondeno, a za trenutek se človek vpraša, ali bi si sam kljub vsemu temu bogastvu želel živeti tako,« še doda za konec. 
Legendarno vilo slovite zvezde bo naslednjič ovekovečila z morja. FOTO: FACEBOOK
Legendarno vilo slovite zvezde bo naslednjič ovekovečila z morja. FOTO: FACEBOOK

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije