VALENTINOVO

Romantični znani Slovenci: poglejte, kaj sporočajo svojim najdražjim (FOTO)

Dan zaljubljencev praznujejo tudi slovenski estradniki.
Fotografija: Marjetka in Raay sta skupaj že od njenega 18. leta. FOTO: Neo Visuals
Odpri galerijo
Marjetka in Raay sta skupaj že od njenega 18. leta. FOTO: Neo Visuals

Zaljubljenci po svetu danes praznujejo valentinovo. Nekateri se ob tej priložnosti odpravijo na dobro večerjo, drugi romantične trenutke raje preživljajo v zavetju doma. Mnogi ob tej priložnosti partnerju namenijo lepe besede, nobena izjema pa niso niti znani Slovenci. Ljubezenske izpovedi na instagramu kar dežujejo ...

Nives Orešnik je s partnerjem valentinovo praznovala že minuli vikend v Logarski dolini. »Namenila sva si čas in pozornost, vzela sva si čas za počitek in eden za drugega,« je zapisala ob fotografijah. 

Pevka in žirantka šova Slovenija ima talent Marjetka Vovk je ob fotografiji s svojim Raayem zapisala, da ima 'Valentinčka' že od svojega 18. leta. Ljudem želita, da se zaljubijo, ljubijo in so ljubljeni.

Podjetnik Filip Pesek je ob dnevu zaljubljencev objavil serijo fotografij novopečene družinice. Proti koncu leta sta namreč z ženo Nastjo dobila sinčka Matea.

Voditeljici in pevki Darja Gajšek je partner Alen na kratko sporočil: »Če je ljubezen vprašanje, si ti odgovor.«

Mojstrica obrazne joge Savina Atai, ki trenutno živi v Mehiki, je objavila romantično fotografijo s svojim Garrettom in ob njej zapisala, da je izredno hvaležna, da si delita ljubezen

Modna oblikovalka Maja Štamol s partnerjem praznuje v Londonu.

Blogerka Tjaša Perko pa je na dan zaljubljencev objavila strasten poljub na čolnu.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas