»ODRASTI«

Razvpita starleta brutalno o Uli Furlan, njen odziv je nepričakovan

Objavljeno 20. maj 2020 20.21 | Posodobljeno 20. maj 2020 23.09 | Piše: T. V.

Denise Dame je ocenila, da bo vedno »le« hči Miše Molk.

Denise je Uli svetovala, naj se bolj zgleduje po mami Miši. FOTO: Youtube, Denise Dame
Ula Furlan je ena izmed tistih, ki jih je v svojem videu, v katerem je brez milosti in dlake na jeziku obračunala z otroki slavnih Slovenk, omenila Denise Dame.
 
»Vsi jo poznamo kot otroka Miše Molk. To je bila in to vedno bo, ne bo nič kaj drugega kot to. Uf, pa saj ima več gubic kot mamica. Po navadi se otroci zgledujejo po starših, tle pa ne vidim kakšne podobnosti. Mama urejena od glave do pet, vse je lepo telirano, ona pa v razvlečenih cunjah, z neurejeno pričesko. Ula, mislim, da je čas, da se zgleduješ malo po svoji mamici in odrasteš, sicer kaj drugega kot otrok Miše Molk ne boš nikoli, lahko pa si pri tem vsaj urejena,« so besede, ki jih je Uli namenila razvpita starleta.

Če bi na takšne opazke pričakovali besen odziv Ule, bi se močno ušteli. »Nje pa sploh ne spremljam, s tem se ne ukvarjam,« je v smehu povedala Ula. »To ni del mojega življenja. Je ne spremljam. Srečno njej, srečno vsem nam,« je dodala. »Če bi se ob vsak tak komentar človek spotikal, bi se imel z drugimi stvarmi več za ukvarjati kot sam s sabo. Naj vsak živi in dela, kot mu 'paše'.«
 
preberite tudi:
Miša Molk v solzah, hčerka Ula razkrila, kaj se je zgodilo
 
image
Ula je hči Miše Molk in Silvana Furlana. O svoji mami je pred časom povedala, da zaradi njene prepoznavnosti v otroštvu ni imela večjih težav. FOTO: Mediaspeed
Ula, ki deluje kot igralka, voditeljica, novinarka in model, je dodala, da se tudi sicer s kakšnimi podobnimi komentarji ne ukvarja, »ker potem bi se lahko že celo življenje samo s komentarji ukvarjala«. Komentarjev pravi, da ne prebira, če pa kakšnega vendarle vidi, pa si misli, »če imajo ljudje toliko časa in možnosti preživeti jezni s tipkovnico v naročju, potem to gotovo niso ljudje, s katerimi bi jaz zapravljala svoj čas«.
 
Pa bi kdaj razmislila o morebitni tožbi avtorja kakšnih komentarjev na svoj račun? »Nikoli ne reci nikoli. Ne vem, kako nesramno bi to moralo biti. Več pozornosti kot daješ tem ljudem, bolj jih 'nahraniš' in bolj je njihov svet bogat. Manj kot je imajo, bolj se bodo morali znajti in začeti početi kaj drugega,« je odgovorila Ula. Dodala pa: »Srečno, Denise. Najlažje se je spravljati na nekoga in s tem iskati pozornost sama zase. Dajmo kaj delati. Mislim, da ljudje, ki počnejo stvari in so aktivni v svojem življenju, imajo neki cilj in vrednote, neko delovno etiko in ambicije in talente, niso hitro klikabilni content-makerji (ustvarjalci vsebin, op. p.), ki bodo hitro šli v pozabo. Ali pa ne, saj je vseeno. Ne vem, koliko pozornosti bodo predvsem mladi še dajali takim ustvarjalcem. Se mi zdi, da ljudje, ki imajo službe, cilje, poslovne poti, pa delajo. In delo lahko govori o njih in za njih, nimajo niti časa snemati takšnih videov in iskati pozornosti. Nekaj drugega bi bilo, če bi to snemala Lado Bizovičar ali Magnifico ali še kdor koli drug. Se mi zdi, da oni delajo,« je zaključila.
Deli s prijatelji