LUKSUZ

Razvpita Slovenka služi z vročimi fotografijami, toliko zaračunava

Če sodimo po fotografijah, slovenski starleti v tujini posel dobro uspeva.
Fotografija: Denise Dame v Londonu. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Denise Dame v Londonu. FOTO: Instagram, posnetek zaslona

Potem ko je Korošica Denise Dame spomladi letos na instagram profilu izbrisala svoje stare fotografije in spomine na svoje začetke, ko je s svojo ekscentričnostjo postala nova slovenska senzacija, je, sodeč po objavah, odpotovala v tujino. Poznali smo jo kot dekle iz Koroške ali dekle z Gucci izdelki, ki s kozarcem šampanjca razlaga o svojem »luksurioznem« življenju, zdaj pa buri domišljijo sledilcem širom sveta.

Potem ko se je 26-letnica preselila v London – tako je navedeno na družabnih omrežjih –, je začela denar služiti tudi na priljubljeni spletni platformi, ki se uporablja predvsem za objavo provokativnih fotografij in videoposnetkov. Platforma je podobna instagramu, le da je treba plačati mesečno naročnino za ogled objav.


Dekle z Raven na Koroškem na platformi objavlja svoje eksplicitne fotografije in videoposnetke. Če ji želite slediti, morate plačati 30 dolarjev na mesec (27 evrov). Doslej je objavila 112 fotografij in 12 videoposnetkov, ki so skupaj dosegli 722 všečkov. Poleg objav na plačljivi platformi Denise – danes črnolasa, nekoč plavolasa – objavlja tudi na instagramu, kjer ji sledi 33 tisoč ljudi.

Pred kratkim je praznovala svoj rojstni dan, in kot kaže, ostaja zvesta sama sebi. Na plačljivem portalu je objavila fotografijo s pripisom, da praznuje svoj rojstni dan v obleki, v kateri se je rodila. Svoje sledilce je požgečkala tudi na facebooku s pripisom, da sprejema darila.


Denise se na fotografijah rada pohvali s svojim razkošnim načinom življenja, njene zapeljive fotografije v spodnjem perilu pa imajo velik odziv sledilcev, ki so večinoma moški.

Razvpita Slovenka z nami ni želela govoriti, a kot se govori v dobro obveščenih krogih, Denise v tujini med drugim opravlja delo elitne spremljevalke, t. i. elite companion model.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije