LJUBEZEN NA VIDIKU?

Razkrivamo vsebino pisma, ki ga je Rene iz Kmetije dobil od dekleta

Zdi se, da sta se tekmovalca Kmetije, Rene in Sara, precej dobro ujela.
Fotografija: Pismo, ki ga je Reneju napisala Sara. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Pismo, ki ga je Reneju napisala Sara. FOTO: Voyo

»Hvala za danes ... Res sem rada v tvoji družbi. In veselim se nadaljnjega najinega druženja.« To je v pismu pred dvobojem Reneju sporočila Sara, ki se bo za obstanek v Kmetiji in igri za glavno nagrado spopadla z rdečelaso Adrijano.

Nekdanja zmagovalka Masterchefa se je z mišičnjakom v zadnjih tednih precej zbližala, celo tako močno, da se mu je pustila dodobra pregnesti, kar ji je izredno prijalo, je priznala. Ni pa bila deležna razvajanja le ona. Sara je Reneju jutro po dvoboju, v katerem je s kmetije poslal Toma, v posteljo prinesla zajtrk in rogljiček z nasmehom na obrazu ponesla k njegovim ustom

Sara Reneju: Ne jemlji vsega tako osebno

V pismu je Sara zapisala, naj ostane zvest samemu sebi in da naj bo to, kar je: »Ne dovoli si, da ti provokacije sežejo do srca. Ne jemlji vsega tako osebno. Tukaj si zaradi sebe in ne zato, da bi vsem ugajal. Ko čutiš preveč negative, se umakni, naredi meditacijo – kot sem te naučila.« Predvsem mu je svetovala, naj ne troši energije za ljudi, ki je niso vredni.

»Vem, da me boš danes pogrešal,« je napisala proti koncu pisma in narisala smeška.

Še šest jih bo v boju za glavno nagrado

​Kmetija sicer drvi proti koncu. Danes bo rdečo hišo zapustila Sara ali Adrijana, poleg njiju pa je na posestvu le še šest drugih tekmovalcev. Od tega dvojčka štejeta za enega, kar pravzaprav pomeni, da jih bo po današnjem izpadanju v boju za 50.000 evrov ostalo le še šest.​Kdo bo po vašem mnenju zmagovalec letošnje Kmetije? Nekateri se po forumih jezijo, da to vsekakor ne bi smela biti brata Klobasa, saj da bi tako in tako že morala izpasti. Mnogi bentijo, ker kmetje ne delajo, kot bi pravi kmetje morali, in trdijo, če bi šlo za pravo kmetijo, ne bi imeli od česa živeti (preberite tudi Ojoj, kakšne besede padajo, gledalci Kmetije se jezijo na Pop TV). Zato vztrajajo, da taki kmetje ne morejo biti zmagovalci. Kaj pa menite vi? Komentarje lahko zapišete spodaj.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije