ROMANTIČNA POROKA

Razkrivamo podrobnosti s poroke slovenske resničnostne zvezdnice (VIDEO)

Poročila se je pred petimi leti. Takrat je imela rosnih 18 let.
Fotografija: Ana Pusovnik. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Ana Pusovnik. FOTO: posnetek zaslona

Ana Pusovnik ima kljub svojim rosnim letom za sabo že kar nekaj življenjskih izkušenj denimo propadli zakon, v eni od zvez je občutila tudi fizično nasilje, podala se je na modne piste in lepotna tekmovanja, zdaj pa denar služi kar na spletu in s prodajo svojih vročih fotografij. Čeprav se je zdelo, da se je med njo in Gregorjem v šovu spletla neka vez, je zdaj jasno, da je kmalu po koncu šova med njima dokončno počilo. Gregor jo je celo blokiral na družabnih omrežjih, ona pa kljub temu vsakodnevno objavlja o njem najrazličnejše informacije.
 
Čeprav rada govori o Gregorju in njegovi preteklosti, pa o svoji ni zgovorna. Ko je v šovu priznala, da prihaja iz zelo verne družine in da sama že nekaj let ni več verna, je seveda vzbudila zanimanje mnogih. Na instagramu so jo tako mnogi spraševali, kakšne vere je bila, kakšne vere so njeni starši, a tega ni želela razkriti.
 
Skrivnostna je tudi o svojem zakonu, a nam je uspelo izbrskati posnetek, ki je nastal na srečni dan pred nekaj več kot petimi leti. Ana, ki je ohranila priimek nekdanjega moža, je imela takrat rosnih 18 let. Njenega nekdanjega moža smo poklicali in ga povprašali, kaj meni o njenem sodelovanju v šovu, a nam je na kratko odvrnil, da tega ne želi komentirati, da šova ne spremlja in da z Ano že več kot dve leti nima več stikov.


Ana & Manuel Wedding Highlights, 21.05.2016 in Slovenia from Bostjan Vucak "Studio BORA" on Vimeo.
 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas