VROČE

Razkrivamo: osvaja sanjskega moškega in služi s svojo goloto

Da objavlja na Only Fans, je namignila Cool Mamacitaa.
Fotografija: Ana Pusovnik dela kot model. FOTO: Instagram, Ana Pusovnik
Odpri galerijo
Ana Pusovnik dela kot model. FOTO: Instagram, Ana Pusovnik

Najbolj znana slovenska vplivnica Teja Jugovic (Cool Mamacitaa) ni prizanašala tekmovalkam v resničnostnem šovu Sanjski moški, potem ko se je Laura Beranič obregnila ob njeno kapo v obliki penisa. Teja je brez dlake na jeziku povedala, kaj si misli o tekmovalkah, in razkrila nekaj podrobnosti, tudi eno pikantno.

image_alt
Vojna, ki jo je sprožil penis: Teja Jugovic ostro odgovorila Lauri (VIDEO)


Ena izmed tekmovalk naj bi namreč Cool Mamacitoo kontaktirala in spraševala, koliko stane, da bi delila njeno objavo in si tako na račun Tejinih sledilcev povečala priljubljenost. Teji pa se je predvsem zdelo čudno, da so se ob kapo v obliki penisa obregnile kandidatke, ki imajo profile pod Only Fans in tam objavljajo svoje fotografije, na katerih so gole. Če je ob tem kdo pomislil, da na priljubljeni spletni platformi svoje obline razkazuje Laura, pa ni tako. Priljubljenost in svoje čare na platformi unovčuje Ana Pusovnik, ki je že v prvi oddaji šova pokazala, da ni sramežljiva. Da bi naredila kar največji vtis na Gregorja, je namreč oblekla prosojno večerno obleko, ki je razkrivala njeno zadnjico.

Ana je pokazala, kakšne spodnjice nosi. FOTO: Zajem zaslona/POP TV
Ana je pokazala, kakšne spodnjice nosi. FOTO: Zajem zaslona/POP TV


image_alt
Gregor ni skrival navdušenja, tekmovalka pokazala zadnjico


Ana ima na Only Fans 108 objav, prejela pa je tudi okoli 13.600 všečkov. Sicer pa rjavolaska iz Slovenj Gradca tudi na družbenih omrežjih objavlja fotografije, ki moški populaciji poženejo kri po žilah.Ana Pusovnik se je v tej obleki predstavila Gregorju. FOTO: Pop Tv
Ana Pusovnik se je v tej obleki predstavila Gregorju. FOTO: Pop Tv


Ana Pusovnik (na sliki povsem desno) se je preizkušala tudi na lepotnih tekmovanjih. FOTO: Darko Naraglav
Ana Pusovnik (na sliki povsem desno) se je preizkušala tudi na lepotnih tekmovanjih. FOTO: Darko Naraglav


image_alt
Slovenske estradnice prodajajo svoje mednožje, oglasila se je Mirela (VIDEO)


Ana pa še zdaleč ni edina Slovenka, ki služi na Only Fans. Z naročninami na spletne vsebine, ki so preveč žgečkljive, da bi jih lahko objavljali drugje, služijo tudi nekdanja udeleženska resničnostnih šovov Big Brother, Kmetija in srbskega šova Parovi Ksenija Kranjec, udeleženka šova Kmetija Lara Goršek Kos, razvpita Denise Dame, zmagovalec Kmetije Denis Toplak in Pia Filipčič, ki je slavila v šovu Big Brother.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas