NA POSESTVU

Razkritje v Kmetiji: pijan priznal zaljubljenost v sotekmovalko

Teden ljubezni je prinesel zanimivo priznanje. 
Fotografija: Tekmovalki je bilo zelo nerodno. FOTO: Voyo.si
Odpri galerijo
Tekmovalki je bilo zelo nerodno. FOTO: Voyo.si

Na posestvu resničnostnega šova Kmetija je vsak teden bolj pestro. Tokrat so morali tekmovalci pripraviti kotičke za zaljubljence, saj so se pri njih odvijali zmenki na slepo. Kmetje niso počivali in nad končnimi izdelki je bila navdušena tudi gospodarica Nada. Na koncu so tedensko nalogo uspešno opravili, za nagrado pa so prejeli obilo hrane in alkohola. Seveda so si privoščili sproščen večer, in ko so spili že nekaj alkohola, je eden od tekmovalcev predlagal pivsko igrico. 
Denis ne skriva več svoje naklonjenosti do Sare. FOTO: Voyo.si
Denis ne skriva več svoje naklonjenosti do Sare. FOTO: Voyo.si

Pravila igre so bila enostavna. Vsak od kmetov je postavil eno trditev, in če so to v življenju že počeli, so morali narediti požirek. Najprej so si postavljali relativno lahka vprašanja in se zraven glasno smejali. Govorili so o taktiziranju in spolnih izkušnjah. Vse je potekalo gladko, dokler ni eden izmed dvojčkov postavil trditve v zvezi z zaljubljenostjo v tekmovalko Saro.

Takrat se je opogumil Denis in s požirkom pijače priznal, da se mu je to zgodilo. Sari je bilo ob priznanju izredno nerodno, vinjeni tekmovalci pa so bili silno navdušeni. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije