KRATEK ODDIH

Raper osrečil oboževalke

Denis Porčič - Chorchyp je za nekaj dni skočil na Obalo. Z Otom Pestnerjem je posnel videospot za pesem Moj kr'j.
Fotografija: Dopustniški Denis je s tole fotografijo razveselil zveste oboževalke. FOTO: facebook
Odpri galerijo
Dopustniški Denis je s tole fotografijo razveselil zveste oboževalke. FOTO: facebook

Slovenski raper Denis Porčič - Chorchyp, profesionalni borec in trener borilnih veščin, ki je lani spomladi v šovu Zvezde plešejo dokazal tudi, da se zna sukati po plesnem parketu, je imel letošnje poletje polne roke dela. Ima vsakodnevne treninge, poleg tega skrbi za podmladek v kar štirih slovenskih telovadnicah, pred koncem poletja pa je posnel še videospot z legendarnim Otom Pestnerjem za pesem Moj kr'j.

Zapriseženi Gorenjec je priznal, da je že mislil, da letos ne bo okusil slane vode, a z dobro organizacijo mu je le uspelo in se je za nekaj dni odpravil na Obalo ter si pred jesenjo nabral novih moči. Treningi so se namreč že začeli, ima svoje borbe, poleg tega hodi na borbe s svojimi mladimi borci, ki jih z največjim veseljem vzgaja.

Zadnji tedni so zanj pestri tudi glasbeno, o svoji novi pesmi je raper namreč povedal: »V komadu sem hotel sporočiti, da je zelo pomemben odnos med starejšimi in mladimi. Starejši morajo bolj pomagati mladim in jim odpreti poti, da bo njim lažje in kaj več dosegljivo, mladi pa morajo bolj spoštovati starejše in se zavedati, da so že prehodili to pot, po kateri oni hodijo zdaj.«

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas