INSTAGRAM

Rad bi prodajal Domna Valiča

Objavljeno 09. januar 2020 17.41 | Posodobljeno 09. januar 2020 17.41 | Piše: A. K.

Z igralcem je navezal stik upravljavec omrežja instagram. Domen Valič nad njegovo ponudbo ni najbolj navdušen.

Pomoči pri upravljanju profilov na družabnih omrežjih Domen ne potrebuje. FOTO: PRO PLUS
Domen Valič je vsestransko nadarjeni umetnik, ki smo ga lahko gledali kot voditelja priljubljenega šova Slovenija ima talent, pojavljal se je v slovenskih nadaljevankah, kot sta Usodno vino in Reka ljubezni, Slovenke in Slovence pa je navduševal tudi v predstavah Zapornik št. 3.2.3. in Boksarsko srce ter v predstavi Psiho v režiji Jaše Kocelija.

Tako kot starejši brat Vid ima tudi Domen izjemen smisel za humor, se pa od brata razlikuje po tem, da je precej bolj aktiven na družabnih omrežjih, še posebno na instagramu, kjer ljudi zabava s takšnimi in drugačnimi objavami. Trenutno mu sledi skoraj 40.000 ljudi, kar za igralca pravzaprav ni malo, in da je za širšo množico izjemno atraktiven, je presodil tudi neznani menedžer oziroma upravljavec, ki je z Domnom stopil v stik. »Lahko vam priskrbim na tisoče všečkov in sledilcev,« se glasi ponudba, ki jo je prejel Domen.
Neznanec bi igralcu za 10.000 sledilcev zaračunal 200 evrov.


Za 10.000 sledilcev bi neznanec igralcu zaračunal 200, za 20.000 oboževalcev pa 300 evrov. Za tisoč všečkov v enem mesecu bi moral igralec upravljavcu plačati 150 evrov, za tisoč ogledov posnetkov v 30 dneh pa 100 evrov. Domen se je ob njegovi ponudbi izjemno zabaval, svojim prijateljem pa dejal, da mu niti na kraj pameti ne pade, da bi sprejel kaj takšnega, saj se mu zdi, da sam povsem dobro obvlada svoje profile na družabnih omrežjih. 
Deli s prijatelji