Prvi skupni prazniki slovenske glasbene družine (FOTO)

Glasbenika Tadejo in Sandija Avbrehta je novembra razveselil prvorojenec Jaka. Že to leto se bo Tadeja vrnila na odre, med člane ansambla Slovenski zvoki.
Fotografija: Tadeja in Sandi Avbreht, presrečna mama in oče prvorojenca Jake FOTO: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Tadeja in Sandi Avbreht, presrečna mama in oče prvorojenca Jake FOTO: OSEBNI ARHIV

Prvorojenca ​Jako so mladi starši Tadeja in Sandi Avbreht, oba priznana glasbenika, brez zadržkov pokazali javnosti tik pred koncem leta, in prav zaradi tega dogodka jim bo ostal za vse življenje v lepem spominu. 21. novembra 2019 je namreč na svet prijokal njun sin, težak 3280 gramov in dolg 52 centimetrov, zdaj pa jima Jakec, kot ga ljubkovalno kličeta, že dober mesec in pol lepša dneve in noči.

Tadeja in Sandi sta se nove vloge zelo razveselila in sta nanjo tudi ponosna, Jako pa tudi pohvalita, da je priden, saj se ponoči ne zbuja prepogosto. Še posebno lepi so bili za družinico prvi skupni prazniki, saj je bilo časa za crkljanje zares v izobilju. Če bo Jaka tako priden fant še naprej, se bo Tadeja res lahko že kmalu vrnila na odre, med člane ansambla Slovenski zvoki.
Če bo Jaka priden še naprej, se bo Tadeja lahko kmalu vrnila na odre. FOTO: ARHIV SKUPINE
Če bo Jaka priden še naprej, se bo Tadeja lahko kmalu vrnila na odre. FOTO: ARHIV SKUPINE

Ti so uradno ravno decembra zaznamovali 20-letnico delovanja, a bodo veliko slavje pripravili, kot nam je zaupal vodja ansambla Bojan Lugarič, 4. junija letos v parku sredi Rogaške Slatine. Koncert z gosti bo posnela tudi Televizija Slovenija, kdo vse se jim bo pridružil, pa bomo seveda še poročali. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas