SANJSKI MOŠKI

Prva je dobila Gregorjev poljub, poglejte, kaj je nosila

Med dekleti se je iskrilo, zlasti zaradi Sanje.
Fotografija: Tako sta Gregor in Anja pozirala kot Adam in Eva. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Tako sta Gregor in Anja pozirala kot Adam in Eva. FOTO: Pop TV

Sanjski moški Gregor Čeglaj je med dekleti, ki se potegujejo za njegovo srce. znova poskrbel za obilo romantike in iskric. Srečnica, ki je lahko uživala v zmenku z njim, je bila na presenečenje ostalih deklet Pia, ki kajpak ni mogla skriti navdušenja nad sanjskim dnevom.

Odpeljal jo je s ferrarijem, poletela sta med oblake in nato še uživala v romantični večerji. Brez dlake na jeziku ga je Pia tudi vprašala, zakaj je pri 30 še vedno samski. »Jaz sem pač taka oseba, ki ne bo šla v zvezo, če ne bo prepričana v to zvezo,« je pojasnil. Sama pa mu je odvrnila, da je samska leto in pol, zdaj pa pripravljena »ne na fanta, temveč na moža«.
image_alt
Sanjski moški Gregor je končno razjasnil govorice

Gregor je dejal, da ga je prepričala s svojo osebnostjo, z nežno platjo. Pia je tudi dobila vrtnico, dekleta pa so dvignila obrvi, ko so slišala, da se nista poljubila.

A se je prvi poljub vseeno zgodil, in sicer na skupinskem zmenku, srečnica pa je bila Anja. Na tematskem fotografiranju sta z Gregorjem zapeljivo pozirala kot Adam in Eva in se dobro v živela v strastno vlogo. »Zelo mehke in sladke ustnice ima, lahko bi ga kar pojedla,« je komentirala.Priložnosti, da zablesti ob Gregorju kot nevesta, pa ni izkoristila Sanja, ki ni mogla skrivati nervoze. Dejala je, da je neprijeten občutek imeti tujca poleg sebe. Ta njena nesproščenost je ob živce spravila Carmen: »Jaz bi bila boljša nevesta. Ne vem, zakaj taki ljudje pridejo v šov. Potem pa pojdi domov.« Sanja je sicer že pred tem zanetila vojno z Jasmino, ki je bila užaljena, da Sanja ni želela spati z njo v postelji.
image_alt
Sanjska Laura brez dlake na jeziku o Sanji: Gledalci bodo šokirani ...

Polona je bila na robu obupa, ker je morala, preoblečena v drevo, opazovati poljub med Adamom in Evo. Dekleta so komentirala, da je ves čas »nadrkana«. A jo je Gregor naposled razveselil in jo povabil na zmenek prav zato ker ga je v nehvaležni vlogi presenetila s svojo zrelostjo. Pogovarjala sta se o njeni starosti, Gregor je menil, če je stara 18 let, da bi bila to prevelika razlika za zvezo. Polono je to seveda zaskrbelo, a z vrtnico v roki še ni obupala.

Sanji je bilo nelagodno. FOTO: Pop TV
Sanji je bilo nelagodno. FOTO: Pop TV


image_alt
Ste videli, kakšne nohte ima kandidatka šova Sanjski moški? To ni še nič (FOTO) 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas