ARHIVI HRANIJO VSE

»Prva dama« Tina Gaber od nekdaj padala na luksuz: omislila si je nohte za 600 evrov

V zadnjem času je partnerica predsednika vlade zagotovo ženska, o kateri želi javnost izvedeti vse.
Fotografija: Tina Gaber, nekdanja miss in lobistka. FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Tina Gaber, nekdanja miss in lobistka. FOTO: Mediaspeed

Partnerica našega predsednika vlade Roberta Goloba Tina Gaber je v zadnjem času zagotovo ena izmed Slovenk, o kateri želi javnost izvedeti čim več. No, včasih, ko je bila misica in kasneje lobistka, je svojo zasebnost rada delila z občinstvom, zdaj ni več tako. A medijski arhivi hranijo veliko zanimivih podatkov o »prvi dami« Slovenije.

600 evrov za en noht

Tako se je pred leti, ko jo je javnost poznala kot manekenko, ki se je ponašala tudi z lepotnim nazivom miss Hawaiian Tropic 2008, razkrila, da, čeprav je rada urejena, za lakiranje nohtov nima niti časa niti volje.

image_alt
Golobova Tina Gaber nam je razkrila: Moški mora biti moj mucek in gladiator hkrati

Pohvalil se je, da so naredili nohte iz 18-karatnega zlata, okrašene z diamantom. »Gre za tretjo najdražjo manikiro na svetu in zagotovo najprestižnejšo na Balkanu,« nam je takrat zaupala Tina Gaber. Cena tovrstnega tretmaja je sicer zelo različna, stane od 500 pa kar do 25.000 evrov. Vrednost tretmaja, s katerim se je pohvalila, je 600 evrov za en noht.

Kot srednješolka imela rada geografijo, ravnatelj se ji je zdel postaven

Diplomirana sociologinja in velika ljubiteljica živali je pred leti tudi razkrila, da se je v srednji šoli najbolje počutila v učilnici za biologijo, njen najljubši predmet pa je bil geografija. In ne najmanj pomembno, Gabrova je dodala, da je bil ravnatelj njene šole postaven moški.

image_alt
Je Tina Gaber vedela, kako nevarno je njeno početje? Lahko bi staknila hudo bolezen

image_alt
Politik se je obregnil ob Tino Gaber: Po moje je to žalitev za vse mame

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije