NA OBISKU V SLOVENIJI

Prsata Kristina Mandarina razkriva nespodobne ponudbe Slovencev

Objavljeno 23. oktober 2019 09.04 | Posodobljeno 23. oktober 2019 09.06 | Piše: A. L.

Nespodobne ponudbe pri njej ne vžgejo.

Kristina Mandarina je zaplesala ob Dejanu Vunjaku. FOTO: Radio 1, posnetek zaslona
Tudi čez noč se da zasloveti. Pravi dokaz za to je Hrvatica Kristina Mandarina, o kateri so v zadnjih izdihljajih poletja poročali praktično povsod v regiji. Njeno pravo ime je Kristina Penava in je prodajalka mandarin. Za to kariero se je, po izobrazbi sicer turistična komercialistka, odločila po pogovoru s prijatelji, saj je želela pomagati. In odlično ji je uspelo!

O mandarinah z njene stojnice so poročali mnogi mediji, kar pa je najpomembneje, pred njeno stojnico so se vile vrste mandarin željnih, v katerih so stali tudi Slovenci. Nekateri so prišli po mandarine, drugi tudi po fotografijo z njo. Padle pa so tudi nespodobne ponudbe. Za Radio 1 je bujna temnolaska povedala, da so ji ponujali denar za druženje, padala so vabila na kavo, nočno druženje ... »Ampak to name ne deluje,« je jasna prsata temnolaska, ki je zaslovela po tednu dni dela za stojnico. Njene sanje od malih nog so bile postati manekenka, a prave ponudbe, tudi odkar je zaslovela, še ni dobila.

Kje se vidim čez deset let? Ne vem, kaj bo življenjo prineslo. Nekaj spontanega, kot je tole.

Če si Kristino želite ob sebi (ali za svojo snaho), vas moramo razočarati. Štiri leta je že srečno zaljubljena. Vitko dekle, ki očitno da veliko na videz, je presenetilo z odgovorom, kakšni moški so ji všeč: »Samosvoji, zabavni, pozitivni. Ni pomemben videz, ampak notranjost.«
Povezane vsebine
Deli s prijatelji