SLOVO OD MIKROFONA

Priljubljena voditeljica ostala brez službe: Nikomur ni prizaneseno

Sporočila je žalostno novico.
Fotografija: Tanja Kocman in Mario Galunič. FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Tanja Kocman in Mario Galunič. FOTO: Mediaspeed

Koronavirus že terja nekatere žrtve na področju delovnih mest. Tudi znani Slovenci so del teh kriznih časov. Tanja Kocman je sporočila, da se njena radijska kariera končuje. Vse skupaj je objavila 1. aprila, zato je marsikdo mislil, da gre za šalo, toda Kocmanova se je ponovno oglasila po prazniku norcev in sporočila, da ni šlo za potegavščino. Takole je zapisala (nelektorirano):

Po šestih letih so se zame na včerajšnji dan (kako ironično glede na datum) začele nove poti. Šest let sem se zbujala ob nehumanih urah, a uživala vsakič, ko se je prižgala rdeča luč. Spoznala sem ogromno ljudi, ki so mi pokazali, kakšna hočem ali nočem bit. Bila sem del nekaterih zgodb, ki so me naredile ponosno. In med nekaterimi sodelavci sem našla prijatelje, ki bodo ostali za zmeraj, ker so ... izjemni. Zato bo ta del mojega življenja šel v poseben predalček.

A odločitve so bile sprejete in od včeraj naprej nisem več del radijske zgodbe. Za zdaj.
Rada bi rekla HVALA vsem, ki ste z mano napol v spanju hodili v ali iz služb, ter na vse ostale destinacije kamor se gre v času mraka.

In hvala vsem, ki ste me preko kanalov tega radija spremljali tudi v video obliki. Bili ste razlog mojemu boju, če pa le ne bi raje zjutraj zavila proti Umagu.

Časi so jebeni, nikomur ni prizanešeno. A ostanite svoji, močni in predvsem prepričani, da se ob zaprtju vsakih vrat odprejo nova. Če ne vrata pa vsaj pasja linica.


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije