ELENINA SVETOVALNICA

Prijateljica (29) pred poroko na smrt prestrašena zaradi seksa

Gre pa tako: vse okoli nas je energija, ki se deli na moško in žensko. Kot vsaka energija se mora ta nekje združiti, in pri ljudeh se ta združi med seksom. V tem dejanju si moški in ženska izmenjata energijo.
Fotografija: Elena Sofia Seničar. FOTO: Modna Dama
Odpri galerijo
Elena Sofia Seničar. FOTO: Modna Dama

Spoštovana ga. Elena;
Pravzaprav pišem v imenu moje prijateljice. Res! X je stara 29 let, je zaposlena in kmalu se bo poročila. Ha, boste rekli, nič novega, vendar je treba vedeti, da je X odraščala pod strogo taktirko staršev, ki so jo vzgajali v starem krščanskem duhu in brez kakšnega koli spoznavanja ženskega telesa, kaj šele seksa. Ko mi je X to zaupala, sem bila zmedena, zdaj, pred poroko, pa opažam, da je »na smrt« prestrašena, saj nič oz. skoraj nič ne ve o posteljnih radostih in podobnem, kar prinaša življenje v dvoje. Verjamem, da bo super žena, super mama, kot vem, je tudi njen izbranec tradicionalist, vendar opažam, da je X res hudo prestrašena. Kaj bi ji svetovali, spoštovana Elena?
Prijateljica

Pozdravljena X prijateljica!
To, kar se dogaja z vašo prijateljico, ni nič novega niti za ta milenium.
Takšno vzgojo, kot jo je imela ona, je imelo na milijone ljudi. Poglejte okoli sebe, poglejte v vse religije. Vse po vrsti častijo čistost telesa in duše. In s tem ne mislijo na umazanijo, ki jo opereš s tušem.
Gre za notranjo čistost.

Kako to poteka, vam bom poizkusila razložiti na način, kot ga uporabljam na svojih seminarjih, kadar govorim na to temo.

Gre pa tako: vse okoli nas je energija, ki se deli na moško in žensko. Kot vsaka energija se mora ta nekje združiti, in pri ljudeh se ta združi med seksom. V tem dejanju si moški in ženska izmenjata energijo. Ker pa ta energija ni večna, jo je treba skozi vsakodnevna opravila pametno porabljati. Kot sem že omenila, se med seksom izmenja, zato je zelo pomembno, kakšna je. Če ima oseba, s katero greste v posteljo, slabo energijo, boste tako tudi dobili. Kaj se razume pod slaba energija? Če je oseba nagnjena k popivanju, hazardiranju, drogiranju, slabemu finančnemu stanju, varanju ...

Kar koli od naštetega se med seksom prenese na drugo osebo, ta pride domov, seksa doma, in glej ga, zlomka, naenkrat so se pojavili problemi, ki jih ni nikjer bilo!

Od kod so se vzeli? To je ta čistost, o kateri sem vam govorila na začetku.
In če je vaša prijateljica čista, pa jo je strah, je ni strah zato, ker ne bi vedela, kaj jo čaka, kot ste rekli, »v posteljnih užitkih«, temveč zato, da bi obdržala čistost.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije