GOLF

Prihaja Goran Ivanišević na golf v Slovenijo?

Ste že slišali za 'After Job 9'?
Fotografija: Gregor in Goran. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Gregor in Goran. FOTO: Facebook

Da ima prestolnica čudovito golfišče s pogledom na Ljubljanski grad z devetimi luknjami, ni več skrivnost, zanimivo pa je, da pa se vsak torek na igrišču Trnovo v sklopu turnirja After Job 9 družijo mladi in stari golfisti, ki pridejo na povabilo idejnega vodje in organizatorja Gregorja Vehovca. Turnir, ki ga vsi dobro poznajo pod imenom After job je lep primer razvojnega projekta športa, ki se v Sloveniji šele dobro razvija. Trenutno je v Sloveniji 4050 aktivnih golfistov, Vehovec pa kot aktivni športnik (kot mladinec je igral tenis skupaj z Goranom Ivaniševićem in Moniko Seleš) računa, da bo na te turnirje privabil tudi največje zvezde tenisa.

Ustanovitelj turnirja AJ 9 Gregor Vehovec: »Veseli me, da se je inovativni projekt prijel in vsako leto znova privablja različne igralce, med drugim tudi mojega dobrega prijatelja Gorana Ivaniševića s katerim smo v dogovorih, da obišče slovensko prestolnico in pokaže, kako zna vihteti golfsko palico.«

After Job 9 je serija tedenskih turnirjev (na devet lukenj) na določenem igrišču za privlačne nagrade, kjer lahko igralci s hendikepom nad 4,4 znižajo svoj hendikep, potrjen od Golf zveze Slovenije.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije